Marvel toont teaser van Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Films & Series Jeroen Kraak 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is de volgende grote Marvel-film die naar de bioscoop komt. Nu zien we de eerste teaser.

Heb je Spider-Man gezien? Dan ben je een van de weinige gelukkigen. Door de nieuwe lockdown zijn de bioscopen gesloten en is het de vraag wanneer je de film eindelijk kunt kijken. Toch heeft het geen zin om er te lang bij stil te staan aangezien de volgende Marvel-film alweer op de planning staat. Om ons alvast lekker te maken heeft Disney de teaser van Doctor Strange in the Multiverse of Madness online gezet.

Van Spider-Man naar Doctor Strange

Doctor Strange is terug, nou ja, eigenlijk is hij nooit weggeweest. De tovenaar uit het MCU heeft natuurlijk ook een prominente rol in de nieuwe Spider-Man-film. Veel meer gaan we er niet over zeggen, aangezien je de film mogelijk hebt gemist. De teaser van de nieuwe film was een van de post-credit scènes die je na de Spider-Man-film kon zien.

In de nieuwe film van Doctor Strange zien we ook een paar andere gezichten die we het afgelopen jaar voorbij hebben zien komen. Nee, geen Spider-Man, maar wel Wong en Wanda Maximoff. De eerste zagen we in Shang Chi and the Legend of the Ten Rings, terwijl de tweede natuurlijk haar eigen serie had op Disney+ met WandaVision.

Nog even wachten

Waar de nieuwe film van Doctor Strange precies over gaat, weten we nog niet. Ja de Multiverse natuurlijk, maar de rest is onbekend. Marvel is nooit zo loslippig over wat we kunnen verwachten van nieuwe films en dat is alleen maar goed. Zo zie je toch verrassende gebeurtenissen in de bioscoop.

We moeten nog wel even wachten op Doctor Strange in the Multiverse of Madness, want de film draait pas vanaf 4 mei in de bioscoop. Het is in ieder geval te hopen dat ze dan weer open mogen, want een Marvel-film is toch het best op het witte doek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen