Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 12 jul 2021

Max Verstappen gaat Hamilton ook op de PS5 verslaan

Het huidige Formule 1-seizoen is in volle gang en zoals je vast wel weet, doet Max Verstappen het enorm goed. Zijn strijd met Lewis Hamilton is er één die zeer spannend is. En vanaf deze week is de kans groot dat hij hem ook op de PS5 gaat verslaan.

Want deze week verschijnt F1 2021 op de PS5 en natuurlijk ook de andere platformen. Daarin vind je ook weer de Mijn Team-modus, waar je je eigen team kunt maken en met je eigen rijder aan de slag kunt gaan. En daarbij heb je ook de mogelijkheid om Max Verstappen aan je team toe te voegen. En dat wil je!

Max Verstappen de beste rijder in F1 2021

Voorafgaand aan de release van de game F1 2021 heeft uitgever Codemasters de statistieken vrijgegeven voor de verschillende coureurs. Daarbij hebben zowel Max Verstappen als Lewis Hamilton de hoogste rating van 95 gekregen. Toch heeft Max wat ons betreft de voorkeur. Op het gebied van ervaring doet hij onder aan Hamilton, maar op de andere vlaken scoort hij beter. Enkel op het kopje Pace is hij één punt minder. Toch is er uiteindelijk één punt die de echte doorslag geeft.

Max Verstappen Lewis Hamilton F1 2021
De grote rivalen (Afbeelding: Codemasters)

Max Verstappen is namelijk een stuk goedkoper dan Lewis Hamilton. Het scheelt de helft. Voor Max betaal je in totaal 9 miljoen dollar om hem toe te voegen aan jouw team in F1 2021. Hamilton is met 19,5 miljoen dollar een behoorlijk dure rijder. Het geld tussen de twee dat je overhoudt, kun je gebruiken om bepaalde onderdelen van jouw team te verdelen. Op die manier kun je je auto beter maken en heb je dus een grotere kans dat je in de races goed scoort.

Wisselende ratings

Overigens is dit de beginrating van F1 2021. Gedurende het seizoen, dat nog geen eens halverwege is, kan de rating aangepast worden. Op die manier er dus uiteindelijk een groter verschil ontstaan tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. En wie weet gaat Norris dit seizoen hoge ogen gooien en wordt hij straks het ideale maatje om naast je te hebben. De game komt op 16 juli uit op de PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC. Spelers krijgen drie dagen eerder toegang tot de volledige game met de Digital Deluxe Edition.

Alle redenen om F1 2021 te kopen in één knallende trailer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Max Verstappen gaat Hamilton ook op de PS5 verslaan
Sluiten