Mark Hofman
Mark Hofman Tech 12 jul 2021

Samsung Galaxy Unpacked 2021: hele line-up ligt op straat dankzij giga-lek

Dat er deze zomer een Samsung Galaxy Unpacked 2021 evenement plaats zou vinden was inmiddels al duidelijk. Samsung liet tijds MWC 2021 weten dat de nieuwe Galaxy Watch tijdens het evenement wordt aangekondigd, maar hield verder de lippen stijf op elkaar. Al wil dat niet zeggen dat we niet weten wat er komen gaat.

De gehele line-up van het aankomende evenement lijkt namelijk op straat te liggen. Evan Blass, een betrouwbare bron op dit gebied, heeft een paar tweets de wereld ingestuurd die de nieuwe producten onthullen.

Samsung Galaxy Unpacked 2021: de line-up

Het ziet er sterk naar uit dat Galaxy Unpacked 2021 een uiterst groot evenement wordt. Evan Blass heeft namelijk aardig wat producten in zijn tijdlijn gezet. De betrouwbare bron laat overigens niet alleen weten wat we kunnen verwachten, maar heeft ook de beelden om het te bewijzen.

Zo toont Samsung Galaxy Unpacked 2021 bijvoorbeeld de opvouwbare Z Fold 3:

De Galaxy Z Flip 3:

De Samsung Galaxy S21 FE:

De Samsung Galaxy Watch 4:

De Samsung Galaxy Watch Active 4:

Samsung Galaxy Unpacked 2021 zal ook de nieuwe Galaxy Buds 2 laten zien:

Officieel gezien weten we nog niet wanneer Samsung Galaxy Unpacked 2021 precies plaats zal vinden. Wel doet Evan Blass een voorspelling: 11 augustus 2021. De tijd zal het leren.

Waar is de Galaxy Note?

Na het zien van de bovenstaande line-up vraag jij je misschien af waar de Galaxy Note is gebleven? Normaal gesproken is dat hét toestel voor de zomer line-up, maar dat geldt niet voor Samsung Galaxy Unpacked 2021. Het evenement staat volledig in het teken van de opvouwbare smartphones en alle nieuwe gadgets van dien.

Eerder gingen al geruchten dat de focus van Samsung zou liggen bij opvouwbare toestellen. Al werd er destijds wel gedacht dat dit volledig ten kosten zou gaan van de Galaxy Note. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zelf liet weten dat dit niet het geval is, maar dat de consument in 2021 even niets hoeft te verwachten op dat gebied.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra: 5 redenen om hem (niet) te kopen | Review

Het meest recente toestel blijft dus de Samsung Galaxy Note 20. Benieuwd wat we daar van vonden? Lees hierboven dan de review die we erover schreven!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Unpacked 2021: hele line-up ligt op straat dankzij giga-lek
Sluiten