De batterij van je OnePlus Nord is zojuist nog indrukwekkender geworden

Smartphones Mark Hofman 12 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

De OnePlus Nord is vandaag voorzien van de OxygenOS 11.1.4.4 update. Hiermee pakt het bedrijf een aantal problemen van de smartphone aan, waaronder oververhitting. Maar dat is niet het enige wat het bedrijf doet.

Mensen die de smartphone op zak hebben zullen waarschijnlijk merken dat deze update positieve invloed heeft op de batterij. Door een aantal wijzigingen in de software gaat de accu langer mee dan voorheen.

OnePlus Nord voorzien van OxygenOS 11.1.4.4

Vorige week werd bekend dat de OnePlus Nord 2 nog deze maand het daglicht ziet. De smartphone verschijnt op 22 juli, maar tot die tijd wordt het model van vorig jaar nog sterk verbeterd. Zo heeft het toestel vandaag dus de OxygenOS 11.1.4.4 update gekregen.

Zoals gezegd fixt de update een aantal problemen en worden er ook een aantal verbeteringen doorgevoerd. De OxygenOS 11.1.4.4 is goed voor:

  • Een verbeterde accuduur
  • Zuiniger omgaan met de batterij in bepaalde scenario’s
  • Probleemoplossing voor vertraagde meldingen
  • Probleemoplossing voor oververhitting in bepaalde scenario’s

Om de update te installeren moet je OnePlus Nord minimaal 30% batterij overhebben. Daarnaast is er minimaal 3GB aan vrije opslagcapaciteit vereist.

Naast de introductie van de nieuwe functionaliteiten brengt OxygenOS 11.1.4.4 ook de beveiligingsupdate van juni 2021 met zich mee.

Een sterk middensegment

Met de OnePlus Nord heeft OnePlus vorig jaar bewezen dat het nog steeds goed is in waar het bedrijf groot mee geworden is. Het middensegment is waar het bedrijf zijn eerste grote successen wist te boeken en met de Nord-serie worden deze successen wederom beleefd.

Naast het model van vorig jaar zijn consumenten vorige maand voorzien van de OnePlus Nord CE 5G en kunnen we deze maand ook de Nord 2 verwachten. Het toestel lekt eerder al uit, maar kon afgelopen week ook op een officiële aankondiging rekenen.

De OnePlus Nord 2 verschijnt nog deze maand in Nederland

Benieuwd welke processor er precies in de nieuwe OnePlus Nord 2 zit en wat jij daar precies van kan verwachten? Lees dan zeker even het artikel via de bovenstaande link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen