Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Microsoft verkoopt ook dit jaar oerlelijke en nostalgische kersttrui

Het is een soort van traditie die uit de Verenigde Staten is over komen waaien: oerlelijke truien die je met kerst aan doet. Zeker op verschillende kerstfeestjes, als die al doorgaan, is dat een thema dat we vaak zien terugkomen. Ook dit jaar doet Microsoft weer mee.

Want net als vorig jaar heeft het een kersttrui op de markt gebracht. En het is er één die lekker nostalgisch aan doet. Want Microsoft is met een kersttrui met een ode aan Minesweeper op de markt gekomen. En dat is een hit.

Microsoft’s lelijke kersttrui scoort

Want mocht je interesse hebben gehad in deze lelijke kersttrui, dan hebben we helaas slecht nieuws. Hij is namelijk alweer helemaal uitverkocht. En dat terwijl hij met een prijs van zo’n 75 dollar alles behalve goedkoop was. Wellicht dat het nostalgische er voor heeft gezorgd dat veel mensen er enthousiast van zijn geworden. Op de kersttrui vond je een kerstboom in de stijl van Minesweeper. En dat was niet het enige. Bij de krijg had je het klassieke Windows-icoontje en daarnaast de mogelijkheden om het scherm groter te maken of juist weg te klikken. Met de trui ga je dus echt heerlijk

Microsoft kersttrui
De voorkant van de trui (Afbeelding: Microsoft)

Het is dus niet voor het eerst dat Microsoft met een kersttrui uitkomt. Vorig jaar kwam het al met een variant die gebaseerd was op MS Paint. Op die manier gaf je de mensen het idee dat je de trui zelf bij elkaar had getekend. En ook dat was een succesverhaal. Daardoor is het niet heel gek dat er een traditie mee is geboren. Het is alleen wel te hopen dat ze in de toekomst beter beschikbaar zijn en ze ook in Nederland goed te koop zijn.

De achterkant (Afbeelding: Microsoft)

Wellicht volgend jaar

Dit jaar vis je dus achter het net met deze foute kersttrui. Maar je hebt dan wel het voordeel dat je dit jaar waarschijnlijk toch geen kerstfeestjes hebt. Dus kun je sparen voor de trui die Microsoft uit brengt.

Netflix: deze kerstfilms en -series komen naar de streamingdienst

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!