Mocro Maffia zorgt voor goed weekend voor Videoland

Films & Series Jeroen Kraak 2 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Het derde seizoen van Mocro Maffia ging afgelopen weekend in première. Het zorgt voor goede cijfers voor streamingdienst Videoland.

Wie Videoland zegt, zegt steevast Mocro Maffia. De succesvolle Nederlandse crime-serie is een van de populairste titels op het platform. De titel is een springplank voor jonge acteurs en weet door de spanning een groot publiek te bereiken.

Mocro Maffia is populairder dan ooit

Mocro Maffia weet steeds meer fans te trekken. Het nieuwe seizoen is afgelopen vrijdag gestart op Videoland en daar is Videoland maar al te blij mee. Het kondigt met trots aan dat de eerste aflevering 30 procent meer kijkers heeft getrokken dan vorig jaar tijdens de start van het tweede seizoen. Exacte cijfers geeft Videoland net zoals andere streamingdiensten echter niet.

Niet alleen het derde seizoen van de titel is populair, ook de spin-off serie Mocro Maffia: Komtgoed weet te scoren. Volgens Videoland heeft zo’n 70 procent van de kijkers van de normale serie de spin-off bekeken.

Deze spin-off van Mocro-Maffia gaat over het personage Komtgoed dat wordt gespeeld door  de 16-jarige acteur Marouane Meftah en speelt zich af na het tweede seizoen van de gewoon serie. Het bestaat uit zeven korte afleveringen en is vooral bedoeld om jong talent een kans te geven.

De gebeurtenissen gaan verder

Seizoen drie van Mocro Maffia gaat verder na de gebeurtenissen uit Komtgoed. Romano is verdwenen en Potlood staat daardoor alleen in hun oorlog tegen Paus. Zijn positie is juist ijzersterk geworden door samen te werken met de Colombiaanse Tia Alvarez. Ondertussen krijgt Tatta de leiding over de organisatie van Paus, maar hij raakt afgeleid als Mo de Show plots opduikt.

Net zoals Komtgoed, bestaat het derde seizoen van Mocro Maffia ook uit zeven afleveringen, al zijn deze natuurlijk wel langer. Elke week komt Videoland met een nieuwe aflevering, dus je zit voorlopig nog gewoon goed als je fan bent van de serie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen