Dominick Vietor
Dominick Vietor | LinkedIn Tech 17 maart 2019

Motorola Moto G7 Plus review: succesformule houdt stand

Introductie

Goede specificaties, schone software en een nette prijs. Dat is al jaren het succesrecept achter de Moto G-serie. De Motorola Moto G7 Plus volgt hetzelfde recept, maar met meer focus op ontwerp en een iets hogere prijs. In deze Motorola Moto G7 Plus review zoeken we uit of dat werkt.

Motorola Moto G7 Plus review uitgelicht

De nieuwe Moto G7-lijn bestaat uit vier leden, waarvan ik een deel recent al in een preview besprak. Het duurste toestel uit de lijst, de Moto G7 Plus, is het meest interessant en is zijn eigen review waard. De belangrijkste upgrade van het toestel tegenover de gewone G7 is zijn camera. Dat is een behoorlijk uitgebreide 16-megapixelcamera met een 5-megapixel dieptesensor ernaast. Mits die zo goed presteert als Motorola belooft, is dat een belangrijk pluspunt voor deze €300 kostende telefoon.

Het luxe ontwerp is een grote stap vooruit

Verder is de Motorola Moto G7 Plus net wat krachtiger dan zijn goedkopere broertje, heeft hij een luxer ontwerp en kan hij sneller laden. Dat luxe ontwerp is sowieso een grote stap vooruit voor Motorola. De Moto G-lijn heeft nooit bekend gestaan om zijn mooie design, maar met de G7 Plus is het aardig gelukt. Hij heeft een druppelnotch, een aantal mooie kleuren en éindelijk een vingerafdrukscanner in het pontificaal aanwezige Moto-logo.

Lees verder via de knop ‘volgende’ onder de video

Reageer op artikel:
Motorola Moto G7 Plus review: succesformule houdt stand
Sluiten