Veelbesproken Marvel-serie lijkt later naar Disney+ te komen

Films & Series Jeroen Kraak 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Er lijkt eindelijk een releasedatum te zijn voor Ms. Marvel. Dat is echter niet heel goed nieuws voor veel Marvel-fans.

De kogel is door de kerk. Nou ja, kogels zie je niet zo vaak in Marvel-films. Laat we het dan maar zo zeggen: de superheld is door de kathedraal gevlogen. Als we de geruchten mogen geloven komt Ms. Marvel in februari 2022 naar Apple TV+.

Een bijzondere release op Disney+

Ms. Marvel is in veel opzichten een bijzondere release voor Disney+. Niet alleen maakt een nieuw karakter haar debuut in het MCU, het is tevens de eerste superheldin met een islamitische-achtergrond in het MCU. In tegenstelling tot andere titels van de superheldenfranchise op Disney+, lijkt deze zich wat meer te richten op een ietwat jongere doelgroep.

Toch is het nieuws over de release geen goed nieuws voor fans. Eerder liet Executive Vice President van Marvel Studios, Victoria Alonso, nog weten dat de serie in 2021 gereleaset zou worden. Dat zou volgens haar gewoon naast Hawkeye kunnen. Helaas lijkt Disney+ toch voor een andere koers te kiezen. Dat betekent dat serie net afgelopen is als Dr. Strange 2 in de bioscoop komt.

Komt Ms. Marvel later?

Het nieuws dat Ms. Marvel pas in 2022 uitkomt van Amit Chaudhari, een insider in de Indiase filmwereld. Het zou kunnen, aangezien er een aantal acteurs uit India meedoen in de serie. Toch nemen we het gerucht nog met een flinke korrel zout. Het gat is echter wel precies even groot tussen The Falcon en The Winter Soldier en Loki en Loki en What If…? In het gat kan bovendien de Star Wars-serie The Book of Boba Fett worden gepland.

Eerder kwam het personage al voor in de strip over Captain Marvel in augustus en in de game Marvel’s Avengers. Hoofdrol is voor Iman Vellani die Kamala Khan speelt. Disney doet er dus veel aan om het te promoten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The direct

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen