Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 13 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney+ showt Hawkeye trailer en komt met releasedatum

Hawkeye is de volgende grote Marvel-serie die naar Disney+ komt. De streamingdienst laat eindelijk de eerste trailer zien.

We zagen WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki al naar streamingdienst Disney+ komen. De volgende in dat rijtje is Hawkeye. Om je alvast warm te maken gaat Disney+ morgen een trailer tonen van de serie en geeft daarin ook de releasedatum.

Hawkeye komt eraan

Die trailer is hoog tijd want eigenlijk weten we nog vrij weinig over de nieuwe Marvel-serie op Disney+. Jeremy Renner kondigde het aan via Instagram en nu staat de eerste trailer ook op YouTube. Waarschijnlijk waan je jezelf meteen in kerstsferen.

Als je de stripboeken van Marvel hebt gelezen, weet je dat Hawkeye een beetje een sullig personage is. De vraag is hoe het personage wordt neergezet in deze serie. Tijdens deze show zien we Hawkeye na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Hij traint Kate Bishop die de rol naar alle waarschijnlijkheid gaat overnemen. Die rol wordt vervuld door Hailee Steinfeld.

Marvel: alle series die in de toekomst op Disney+ zijn te zien

Releasedatum

Gelukkig weet TechRadar nu al te melden wanneer we Hawkeye kunnen verwachten. Het medium zegt dat de serie vanaf 24 november te zien is op Disney+. Oktober en een groot deel van november  lijkt dan wel een rustige periode te worden voor de streamingdienst, aangezien er in die tijd ook geen nieuwe Star Wars-serie is. The Book of Boba Fett komt pas richting de feestdagen naar Disney+.

Het lijkt er wel op dat we Ms. Marvel niet meer dit jaar gaan zien. Disney zei in december van het afgelopen jaar dat de serie in 2021 uitkomt, maar het lijkt vrij onwaarschijnlijk dat de streamingdienst twee Marvel-series tegelijkertijd uitzendt. Aangezien Hawkeye zes afleveringen krijgt, zal de serie dus ook nog doorlopen in december.

Nog meer Marvel

Gelukkig zien we dit jaar nog meer Marvel. Zo kijken we ontzettend uit naar Spider-Man No Way Home en Eternals. Die twee films beloven een waar spektakel te worden. We zijn dan ook benieuwd hoe het MCU Phase 4 mede door Hawkeye en de twee films zich verder ontwikkelt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!