Eternals: Marvel overtreft Avengers met epische trailer

Films & Series Jeroen Kraak 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Marvel-fans opgelet! Eternals komt eraan, en hoe! De eerste trailer is gearriveerd en die ziet er behoorlijk spectaculair uit.

The Avengers kennen we natuurlijk allemaal. Door de superhelden samen te brengen wist Marvel alles met elkaar te verbinden. In Phase 4 van het MCU zien we een hoop nieuwe helden hun debuut maken. Zo komen She-Hulk en Shang-Chi eraan, maar dat is nog niet alles. Eternals belooft een waar spektakel te worden.

Eternals: een nieuwe groep Marvel-helden

Eternals zou eigenlijk al eind vorig jaar uitkomen, maar we weten allemaal waarom dat niet is doorgegaan: corona. Twee jaar na Avengers: Endgame komt de groep superhelden eindelijk bij elkaar die eigenlijk al duizenden jaren bestaat.

In Eternals zien we het verhaal van de Celestials. Deze groep is al 7.000 jaar op aarde en leeft er in het geheim. De helden vonden het zelfs niet de moeite om in te grijpen bij Thanos, een van de grootste schurken die het MCU ooit heeft gekend. Nu moeten ze wel, want de Deviants komen eraan. Een bedreiging die nog veel erger is dan de eerdere Marvel-schurken.

Marvel presenteert nieuwe films in verrassende snoeiharde trailer

Een beetje Nomadland-magie

Eternals staat onder leiding van Chloé Zhao. Die naam doet je waarschijnlijk wel een belletje ringelen. De regisseur won dit jaar de Oscar voor Beste Film met Nomadland. Ook qua acteurs heeft Marvel flink in de buidel getast. Zo zien we onder andere Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington en Kumail Nanjiani.

In de nieuwe trailer zien we een eerste glim van Eternals en het werk van Zhao. Wat opvalt is dat er gebruik wordt gemaakt van echte locaties en practical effects. Zo voelt de film echt aan in plaats dat je doorhebt dat je naar digitale locaties kijkt. Marvel president Kevin Feige beloofde al dat Eternals er heel anders uit gaat zien dan de vorige films van de studio en dat lijkt dus met de stijl van Zhao daadwerkelijk te gebeuren.

Nog even wachten

Op Eternals moet je nog wel even wachten, want de film komt pas op 5 november naar de bioscoop. Tot die tijd kun je eerst nog genieten van twee andere Marvel-films, want Black Widow en Shang-Chi komen eerst nog naar het filmtheater. Tot die tijd kun je ook genieten van Loki dat op Disney+ verschijnt. Dan krijgen we vermoedelijk weer wat meer info over MCU Phase 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen