Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 28 aug 2021
Leestijd: 5 minuten

Marvel: alle series die in de toekomst op Disney+ zijn te zien

Er komen de aankomende jaren veel Marvel-series naar Disney+. Wij zetten ze allemaal op een rij zodat je niets hoeft te missen.

Sinds dit jaar kunnen we eindelijk genieten van Marvel Series op Disney+. Het begon met WandaVision en later kwamen ook The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Inmiddels zitten we volop in What If…? Daar blijft het niet bij, want er komt echt nog heel veel meer aan. Hieronder zie je alle titels die de komende jaren zullen verschijnen.

Hawkeye – 2021

Als je de stripboeken van Marvel hebt gelezen, weet je dat Hawkeye een beetje een sullig personage is. De vraag is hoe het personage wordt neergezet in deze serie. Tijdens deze show zien we Hawkeye na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Hij traint Kate Bishop die de rol naar alle waarschijnlijkheid gaat overnemen. Die rol wordt vervuld door Hailee Steinfeld.

Disney+ Hawkeye Marvel
Jeremy Renner met zijn pijl en boog (Afbeelding: Marvel)

Ms. Marvel – 2021/2022

In Ms. Marvel krijgen we een nieuw personage te zien in het MCU. We zagen haar al in de comics, maar nu is Kamala Khan ook op tv te bewonderen. Dit karakter is een Pakistaans Amerikaanse tiener met superkrachten. Ze kan van gedaante verwisselen. Bovendien zal het personage ook te zien zijn in Captain Marvel 2. Die film zal dus grote links met de serie hebben. De hoofdrol is voor de relatief onervaren Iman Vellani.

Ms Marvel Disney Plus

Moon Knight – 2022

Ms. Marvel is niet de enige nieuwe held die haar debuut gaat maken in het MCU, ook Moon Knight komt eraan. De serie gaat over Marc Spector, een schizofrene joodse superheld die gelooft dat zijn krachten afkomstig zijn van Khonshu, de maangod van het oude Egypte. Het kan echter ook gewoon zijn dat hij gek is. Oscar Isaac, die je wellicht kent uit Ex Machina.

Moon Knight Disney Plus Marvel
Moon Knight komt eraan! Bron: Disney

She-Hulk – 2022

Het houdt maar niet op met nieuwe helden, ook She-Hulk komt naar het MCU. Deze serie heeft link met Avengers: Endgame. In die film zagen we hoe de hulk wat verzwakt is. Bruce Banner zal dan ook in deze serie te zien zijn. Het hoofdpersonage is echter Jennifer Walters die wordt gespeeld door Tatiana Maslany. Over het verhaal weten we nog niet veel, maar waarschijnlijk wordt dit een wat meer komische serie gezien de comics met de She-Hulk.

She-Hulk Disney Plus

Secret Invasion – n.n.b.

Naar deze serie kijken we misschien wel het meest uit. We zien Samuel L. Jackson terug als Nick Fury en daarnaast Ben Mendelsohn als de Skrull Talos. De twee proberen te voorkomen dat een groep van vorm veranderende Skrulls de wereld overneemt. De Skrulls zorgen altijd voor opmerkelijke momenten in Marvel-films, dus dit belooft een bijzonder vermakelijk verhaal te worden. Ook Samuel L. Jackson is een garantie voor succes.

Secret Invasion Marvel
Secret Invasion (Afbeelding: Disney)

The Gardians of the Galaxy Holiday Special

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way, The Guardians of the Galaxy komen per ruimteslee. De helden zien we natuurlijk tijdens Thor: Love and Thunder en Guardians of the Galaxy 3. Daartussenin speelt deze kerstspecial zich af. Wie wil er nu geen kerst met deze rare snuiters?

The Guardians of the Galaxy Holiday Special Marvel
The Guardians of the Galaxy Holiday Special (Afbeelding: Disney)

Ironheart – n.n.b.

Over Ironheart is nog niet heel veel bekend. Het enige wat we weten gaat over hoe een engineeringstudent haar eigen Iron Man-pak bouwt. De hoofdrol is voor Dominique Thorne die Riri Williams speelt. De serie wordt geschreven door Chinaka Hodge die eerder verantwoordelijk was voor Snowpiecer.

Ironheart
Ironheart (Afbeelding: Disney)

Armor Wars – n.n.b.

War Machine, oftewel James Rhodes kennen de fans natuurlijk nog uit het MCU. Hij probeert ervoor te zorgen dat de technologie van Iron Man niet in verkeerde handen valt. De opnames starten dit jaar in Atlanta. Meer is er helaas niet over vertellen

Armor Wars
Armor Wars (Afbeelding: Disney)

I am Groot – n.n.b

Groot, Groter, Groot! Deze rare snijboon flora colossus kennen we natuurlijk van Guardians of the Galaxy in zowel grote als kleine gedaante. Nu komt hij terug met zijn eigen animatieserie op Disney+. Wat we precies kunnen verwachten is nog niet bekend. We weten dus ook niet of er andere personages van Guardians of the Galaxy te zien zullen zijn.

I am Groot
I am Groot (Afbeelding: Disney)

Wakanda – n.n.b.

Hoe deze Marvel-serie gaat heten weten we niet precies, maar het verhaal speelt zich af in Wakanda. Jawel, het land dat je wellicht kent uit Black Panther. Het is nog onbekend waar de serie over gaat, al zagen we in The Falcon and the Winter Soldier Zemo naar het rijk werd meegenomen. Waarschijnlijk weten we na Black Panther 2 wat meer.

Black Panther marvel film review
Wakanda is terug. (Afbeelding: Disney)

Echo – n.n.b.

Deze dove superheldin zal haar eerste stappen in het MCU gaan maken tijdens Hawkeye, maar krijgt later ook haar eigen show. De hoofdrol is voor Alaqua Cox. Deze Marvel-serie zit nog echt in het begin van de ontwikkeling dus er is niet veel over te melden.

Loki (seizoen 2) – n.n.b.

Aan het einde van het eerste seizoen kregen we de primeur te zien. Loki is de eerste Marvel-serie op Disney+ die een tweede seizoen krijgt. In het eerste seizoen zagen we hoe er met tijd gespeeld werd. We zullen dus eerst alle tussenkomende films en series moeten kijken voordat we meer over deze titel weten. Natuurlijk zullen we Tom Hiddleston, Sophia Di Martino en Owen Wilson terugzien.

Disney+ wil dit jaar nog scoren met deze grote Marvel-titels
Loki vol in actie. (Afbeelding: Disney)

What If…? – n.n.b.

Hoewel Disney dit nog niet officieel heeft bevestigd, laten de producers van de Marvel-serie weten dat er ook een tweede seizoen van de animatieserie. Het eerste seizoen is nog in volle gang. Jeffrey Wright zal terugkeren als The Watcher.

Marvel What If?
Tijd voor actie! (Afbeelding: Marvel)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Marvel: alle series die in de toekomst op Disney+ zijn te zien
Sluiten