Mysterieuze OnePlus-smartphone combineert deze twee populaire toestellen

Smartphones Mark Hofman 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

OnePlus gaat als de brandweer in 2022. Ondanks zijn gewijzigde strategie gaat de Chinese smartphonefabrikant als de brandweer. Na de lancering van de 10 Pro, de komst van de ACE en de nieuwe Nord, kunnen we ons opmaken voor een wel heel bijzonder model.

Althans, dat is het nieuws dat naar buiten komt via MySmartPrice. De website heeft een verwijzing naar een nieuwe OnePlus-smartphone gevonden die de gemoederen aardig bezig weet te houden.

Mysterieuze OnePlus-smartphone duikt op

PGZ110, dat is het modelnummer van de nieuwe OnePlus-smartphone die opduikt. MySmartPrice maakt vandaag melding van het toestel dat opduikt op de website van TENAA. Het platform, waar bedrijven de juiste certificaten aanvragen voor nieuwe producten, laat overigens meer zien dan de naam alleen. Door de uitgebreide beschrijving krijgen we al een sterk idee van wat deze nieuwe OnePlus-smartphone precies te bieden heeft.

OnePlus
De nieuwe smartphone (Afbeelding: TENAA)

De volgende specificaties zijn op dit moment al bekend:

  • 6.59-inch LCD-beeldscherm (2412 x 1080 resolutie)
  • Naamloze octa-core processor (2.8GHz)
  • 8GB of 12GB werkgeheugen
  • 128GB of 256GB opslagcapaciteit
  • 4890mAh batterij
  • 64 megapixel hoofdcamera
  • 8 megapixel tweede camera
  • 2 megapixel snapper
  • 16 megapixel selfiecamera

Aan de zijkant van het toestel is echter iets opvallends te vinden. Op de plek waar OnePlus voorheen de aler-slider had zitten, lijkt nu een vingerafdrukscanner bevestigd te zijn. Hiermee verliest de telefoon, naar onze mening, wel twee hele fijn features.

Het beste van beide werelden?

Om verwarring te voorkomen: dit zijn niet de specificaties van de aankomende OnePlus 10. Het toestel zag eerder al onofficieel het daglicht en komt qua kenmerken niet overeen met dit model. Het gaat dus echt om een nieuw toestel dat, volgens MySmartPrice, in de OnePlus Nord-serie zal vallen. En dat maakt het verhaal interessant.

OnePlus Nord CE 2 5G: 7 redenen om ‘m (niet) te kopen

De specificaties kennen namelijk een aantal overeenkomsten met twee bekende smartphones: de OnePlus 10 en Oppo Find X5. Het lijkt er dus op dat het beste van beide werelden gecombineerd wordt om een betaalbaar toestel op de markt te brengen. Wanneer we dat toestel echter te zien krijgen en hoe hij gaat heten is niet bekend. Dat we de ogen de komende tijd goed open moeten houden voor nieuwe ontwikkelingen echter wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen