Nazi’s en weerwolven: is dit de slechtste film op Netflix?

Je bent vast wel wat gekkigheid gewend op Netflix, maar het kan nog erger. In deze film zie je Nazi’s en zelfs weerwolven.

Netflix heeft natuurlijk een aantal grote topseries. Maar onder die laag zitten natuurlijk ook een aantal producties die het daglicht eigenlijk niet kunnen verdragen. Omdat de streamingdienst vooral inzet op kwantiteit, komt er regelmatig echt pulp op. Maar soms zijn die titels zo slecht dat je ze wel gezien moet hebben. Dat geldt ook voor de volgende film.

Weerwolven en nazi’s op Netflix

Op Netflix is nu de film met de toepasselijke naam: Werewolves of the Third Reich te zien. En jawel, dat dekt de volledige lading. De film gaat namelijk over weerwolven in het Derde Rijk. De film speelt zich af in nazi-Duitsland tijdens de tweede wereldoorlog. Als een groep Amerikaanse soldaten he duistere plan van dokter Mengele ontdekt om een leger van weerwolven te creëren, weet je hoe laat het is.

In de film op Netflix staan vier Amerikaanse soldaten centraal die als bijnaam The Fearless Four hebben. Ze moeten de militaire gevangenis in voor verschillende vergrijpen. Als ze onderweg zijn wordt het konvooi aangevallen door de nazi’s en komen ze vrij. In de Duitse bossen ontdekken ze een SS-laboratorium waar Mengele het DNA van dier en mens combineert om weerwolfsoldaten te creëren. De vier moeten nu aan de bak om dit te stoppen.

Deze nieuwe Netflix-film stoot Squid Game van de troon

Ontzettend slecht

Ja het plot klinkt ontzettend slecht en dat is ook. Zo slechts zelfs dat het op IMDb maar een 2,4 scoort, wat natuurlijk niet al te best is. Maar als een film zo slecht is, wil je ‘m gewoon zien. Al is het maar om te zeggen dat je nog nooit naar zoiets slechtst hebt gekeken. Bovendien hoef je er niets extra’s voor te betalen aangezien de titel op Netflix staat. Vergelijk het met Sharknado, wat ook echt verschrikkelijk is, maar wel vermakelijk.

Wil je zelf zien hoe slecht de film echt is? Dat kun je nu doen op Netflix, want de titel uit 2017 staat nu gewoon online. Wil je liever toch iets kwalitatief beter zien? Probeer dan eens deze film die ontzettend goed beoordeeld wordt door recensenten.

Reageer op artikel:
Nazi’s en weerwolven: is dit de slechtste film op Netflix?
Sluiten