Netflix doet de Zwevende Tijger met onverwachte trailer

Films & Series Jeroen Kraak 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Cobra Kai is een van de kijkcijferhits van Netflix. De streamingdienst zet er dan ook flink op in en dat is goed nieuws voor de fans.

Je zou het bijna vergeten maar er zijn al vier seizoen van Cobra Kai gemaakt. De serie begon ooit op YouTube, maar wist daarna zijn weg naar Netflix te vinden. De spin-off van de Karate Kid is ontzettend populair omdat het de sfeer van de film prima heeft weten te pakken in de serie. Veel kijkers hebben dan ook een nostalgisch gevoel.

Een nieuw seizoen Cobra Kai

En van dat nostalgische gevoel willen zij nog lang niet af. Cobra Kai is nog steeds populair en dus heeft Netflix besloten om er een vijfde seizoen aan te plakken. Waarschijnlijk ga je er vanuit dat je nog lang op de titel moet wachten, maar niets is minder waar. De streamingdienst laat nu weten dat het nieuwe seizoen sneller komt dan dat je verwacht.

Als echte fan van Cobra Kai weet je waarschijnlijk dat de laatste twee seizoenen van de serie rond de feestdagen naar Netflix kwamen. Dit keer kun je al veel eerder voor de buis gaan zitten. Het nieuwe seizoen komt veel eerder. Deze start al op 9 september. Dat is natuurlijk nog eventjes wachten, maar minder lang dan eerder.

Een trailer

Mogelijk zit daar ook een reden achter. Netflix heeft natuurlijk flinke klappen gekregen nadat het bekend moest maken dat het aantal abonnees gezakt is. Om nu een trailer van een populaire serie als Cobra Kai te droppen en ‘m naar voren te halen kan het weer wat kijkers aantrekken.

Om het heugelijke nieuws aan te kondigen heeft Netflix een speciale announcement trailer gemaakt. Hierin zien we de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Daarin zien we dat Cobra Kai plant om flink wat nieuwe dojo’s te openen. Ondertussen gaat Johnny op reis naar Mexico met zijn zoon Robby.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen