Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 23 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix brengt ‘hilarische feature’ binnenkort mogelijk naar Apple TV

Netflix komt met een nieuwe functie naar Apple TV+. De functie kun je wellicht kennen van de mobiele versie van de app.

Netflix brengt natuurlijk zeer veel films en series en richt zich tegenwoordig ook op games. Toch kun je nog veel meer met de streamingdienst. Wellicht maak je op je mobiele telefoon al gebruik van de Fast Laughs-functie. Binnenkort zie je de feature wellicht terug op de app voor Apple TV.

Fast Laughs op Netflix

Als je Fast Laughs gebruikt op je mobiele Netflix-app, krijg je korte video’s te zien die maximaal 30 seconden duren. Daarin zie je een grappig moment uit een Netflix-film of show. Zoals de naam al doet vermoeden, moet dit snel een lach op je gezicht toveren.

De functie lijkt nu naar Apple TV te komen meldt The Verge. Netflix test bij verschillende gebruikers de nieuwe functie. Deze zit nog in de beta-versie en is dus niet voor iedereen beschikbaar. Om ervan gebruik te maken moet de functie selecteren als je tot de gelukkige testers behoort. Als je dan helemaal naar beneden scrollt op de homepage zie je de clips wellicht verschijnen.

Nog even wachten

Helaas zie je Fast Laughs nog niet in Nederland. Netflix rolt de functie langzaam uit over Engelssprekende landen zoals de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Als je een VPN gebruikt voor de streamingdienst, zie je ‘m wellicht wel.

Netflix kwam deze maand al met een andere nieuwe functie die een flinke frustratie eindelijk verhelpt. Het pakt de Verderkijken-rij aan. De titels daarin bleven eerder wekenlang rondhangen. Dat is op zich niet zo erg, maar wel als je bijvoorbeeld een serie na een aflevering al beu bent. Je wil er dan niet de hele tijd tegenaan blijven kijken. Deze titels kun je nu makkelijker verwijderen. Daarover lees je hier meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!