How I Met Your Mother-ster schittert in Netflix-drama Windfall

Films & Series Mark Hofman 16 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix lijkt het beste van beide werelden te combineren in zijn nieuwe dramafilm Windfall. Naast een How I Met Your Mother-ster schittert er ook een Breaking Bad-acteur in de eerste trailer van de film. En dat is zeker niet alles.

Netflix heeft de eerste volledige trailer van Windfall gedeeld op zijn kanalen en de reacties zijn ontzettend positief. Niet heel gek, want ook wij hebben een partij zin in die film na het zien van de eerste trailer.

Netflix aan de haal met bekend gezichten

Het is altijd leuk om acteurs iets heel anders te zien doen dan wat je van ze gewend bent. Al helemaal als het gaat om How I Met Your Mother-acteur Jason Segel. Van 2005 tot en met 2014 speelde hij de rol van Marshall Eriksen in de bijzonder populaire sitcom. Om de acteur nu in een heel ander daglicht te zien is even wennen, maar zeker niet minder leuk.

Dat geldt overigens niet voor Jason Plemons. De acteur was al vaker in drama’s te zien zoals The Irishman, The Power of the Dog en Friday Night Lights. Al zullen de meeste kijkers hem kennen als Todd uit de hitserie Breaking Bad. Een rol die hij in 2019 nog eens vertolkte voor El Camino: A Breaking Bad Movie en een jaar later voor Snow Globe: A Breaking Bad Short.

Netflix Windfall
Coming soon! (Afbeelding: Netflix)

De derde hoofdrolspeler in het Netflix-pareltje is overigens ook geen onbekende. Met rollen in Les Miserables, The Last Tycoon en 90210 is Lily Collins een uitstekende toevoeging aan het eerder genoemde duo.

De eerste trailer van Windfall

Netflix gaat vaker aan de haal met grote namen, maar weet ondanks dat toch nog wel eens teleur te stellen. Dat lijkt met Windfall overigens niet aan de orde te zijn. Althans, als we de eerste trailer mogen geloven.

Zoals je hieronder kunt zien volgen we het verhaal van een getrouwd stel (Jesse Plemons en Lily Collins) dat een inbreker (Jason Segel) betrapt op het moment dat ze hun vakantiehuis binnenkomen. Een poging om te ontsnappen mislukt, dus probeert hij het over een andere boeg te gooien. Iets dat resulteert in veel dialogen en een groot drama.

Het is natuurlijk nog afwachten wat de gehele film je te bieden heeft. De Netflix original is namelijk nog niet op het platform te zien. Windfall verschijnt op 18 maart 2022.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen