Netflix showt trailer van keiharde actiefilm met Jason Momoa

Films & Series Jeroen Kraak 9 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix heeft de afgelopen tijd veel grote namen te weten te strikken. Gisteren zagen we The Rock al voorbijkomen en nu is het tijd voor Jason Momoa.

Jason Momoa kennen we inmiddels allemaal wel. De stoere actieheld hebben we natuurlijk vooral leren kennen van Baywatch en later van Game of Thrones waarin hij Kahl Drogo speelde. Iets recenter is zijn rol in het DC Universe waarin hij de rol vertolkt van superheld Aquaman. Toch zit de actieheld niet stil, want er komt een flink aantal films aan waarin hij de hoofdrol speelt. De eerstvolgende zie je op Netflix.

Jason Momoa in een nieuwe Netflix-knaller

De acteur speelt mee in Sweet Girl, een harde actiefilm. Netflix omschrijft de film als volgt: “De vrouw van de toegewijde familieman Ray Cooper (Jason Momoa) sterft aan kanker vlak nadat een farmaceutisch bedrijf een mogelijk levensreddend medicijn van de markt haalt. Na het verlies van zijn vrouw (Adria Arjona) is Ray vastbesloten om gerechtigheid te krijgen.

Wanneer zijn zoektocht naar de waarheid leidt tot een dodelijke encounter die hem en zijn dochter Rachel (Isabela Merced) in gevaar brengt, verandert zijn missie in een queeste naar wraak om de enige familie die hij nog heeft te beschermen.”

Naast Jason Momoa ken de cast van deze Netflix-film nog andere goede namen. Er zijn ook rollen voor Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Reza Jaffrey, Lex Scott Davis en Michael Raymond-James. We moeten je ook even wijzen op de soundtrack, want die klinkt met Guns n’ Roses natuurlijk geweldig.

Red Notice

Toch moeten we nog even wachten op de nieuwe film. Deze komt pas op 20 augustus naar Netflix. Gelukkig is het niet zo lang wachten als op de nieuwe titel van Dwayne Johnson op de rode N. Deze komt pas op 12 november uit. Naast The Rock spelen ook Gal Gadot en Ryan Reynolds in Red Notice.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen