Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 12 mei 2021

Netflix en Omar Sy hebben fantastisch nieuws voor Lupin-fans

Nog meer goed nieuws voor fans van Lupin. Nadat gisteren Part 2 werd aangekondigd is er nu ook nieuws over een derde deel.

Gisteren was het een mooie dag voor de fans van Lupin. We wisten natuurlijk al dat Part 2 van de serie deze zomer zou verschijnen, maar alleen niet wanneer. Daar is nu duidelijkheid over. We kunnen Assane Diop op 12 juni terugverwachten op Netflix. Dan zien we de resterende afleveringen van het eerste seizoen. Maar daar blijft het niet bij!

Tijd voor Lupin Part 2

We weten allemaal hoe Part 1 van Lupin eindigde. Op een druk strand werd het zoontje van Assane Diop ontvoerd in opdracht van Hubert Pellegrini. In een nieuwe trailer krijgen we meer informatie daarover. We zien hoe zijn zoon vastgebonden zit op een stoel. De video zie je hieronder.

Netflix beschrijft Part 2 van Lupin zelf als volgt: “De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.”

Omar Sa komt met nieuws

Maar daar blijft het niet bij, want hoofdrolspeler Omar Sy komt met nog meer nieuws. Er komt ook een Part 3 van Lupin. Op Twitter schrijft de man die Assane Diop speelt het volgende. “We kunnen niets voor jullie verbergen. Lupin part 3 is bevestigd.” De acteur moest open kaart spelen nadat een Franse journalist al met het nieuws kwam.

Wanneer we het nieuwe deel van Lupin kunnen is nog onbekend, maar waarschijnlijk zal dit in het begin van 2022 zijn. Het eerste seizoen begon op 8 januari van dit jaar.

Natuurlijk zal Omar Sa ook weer van de partij zijn. De acteur brak door met zijn rol van Driss in The Intouchables. Ook het karakter Assane Diop wordt weer prachtig vertolkt door de acteur in Netflix-serie Lupin. Overigens zien we Sa volgend jaar ook in een andere blockbuster. Hij heeft een rol bemachtigd in  Jurassic World: Dominion.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix en Omar Sy hebben fantastisch nieuws voor Lupin-fans
Sluiten