Netflix dropt deze langverwachte films en series eerder dan je denkt

Pop-Culture Rik Claessen 21 jun 2024
Leestijd: 4 minuten

Een heleboel nieuwe titels, maar ook langverwachte vervolgen op je favoriete Netflix films en series: deze releases komen snel onze kant op.

Wanneer er nieuwe films of series worden aangekondigd, gebeurt dat over het algemeen ver van tevoren. Zo is er meer tijd om anticipatie op te bouwen en mensen krijgen de tijd om bijvoorbeeld eerdere delen van een serie ook te kijken. Maar voordat je het doorhebt, zijn de nieuwe releases er al.

Contentkanon Netflix blijft films en series onze kant op gooien. En mocht je even vergeten zijn welke releases er allemaal onze kant op komen, geen zorgen: wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Sommige van deze films en series komen sneller onze kant op dan je denkt. Van gloednieuwe titels tot een lang verwacht vervolg. Deze releases op Netflix komen eraan.

Deze series op Netflix keren terug

Netflix heeft ontzettend veel goede series in de aanbieding op dit moment. En een aantal van die series krijgt nu een vervolg. Zo krijgen we een nieuw seizoen van hitserie Arcane en komt er een langverwacht vervolg op een van de populairste series aller tijden: Squid Game.

Arcane seizoen 2 – november

De hitserie gebaseerd op Leaugue of Legends krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen ontving goede reviews en viel zelfs in de smaak bij mensen die nog nooit Leaugue of Legends hebben gespeeld. Het vervolg zou geen uitzondering moeten zijn. We krijgen nu nog meer te zien van de bizarre en actievolle wereld van Leaugue of Legends.

Deze grote Netflix-releases komen sneller dan je denkt
(afbeelding: Netflix)

Cobra Kai seizoen 6 – 18 juli

Het begin van het einde van deze serie. Deel 1 komt op 18 juli uit, deel 2 wordt nog aangekondigd. Uiteraard komt de serie voort uit de films van Karate Kid. Netflix heeft met Cobra Kai de wereld waarin die verhalen zich afspelen verder uitgebreid en meer diepgang gegeven. Met het nieuwe seizoen komt daar dan toch echt een einde aan.

Squid Game seizoen 2 – waarschijnlijk in december

Dat er een seizoen 2 komt van deze topserie, is al bevestigd. Alleen wanneer deze precies komt is nog niet duidelijk. Grote kans dat dit in december is. Deze Koreaanse serie nam binnen luttele dagen de hele wereld over. Sindsdien smachten fans naar een vervolg, maar we moeten toch nog even wachten, helaas.

Deze intense Netflix-serie is Squid Game in Wes Anderson-stijl
(afbeelding: netflix)

Nieuwe series op Netflix die de moeite waard zijn

Er verschijnen ook een aantal nieuwe series op Netflix. Deze originals zien er veelbelovend uit, maar Netflix doet nog wel geheimzinnig over de exacte datum dat deze series uitkomen. Er staat alleen in koeienletters ‘Coming Soon’. We moeten de streamingdienst dus maar op hun woord geloven.

American Primeval

Een gedramatiseerd inkijkje in het ontstaan van het Amerikaanse Wilde Westen. Deze serie moet het dus goed doen bij geschiedenisfanaten. Uiteraard niet alleen voor geschiedenisfanaten, want het belooft ook een lekkere Western te worden. Cowboys, pistolen en flink wat drama, dat klinkt goed.

Bereid je wel voor op de nodige bloedspetters. De serie wordt nu al omschreven als ‘de bloederige nieuwkomer’. De serie past in ieder geval in het plaatje van de wederopstanding van het Westerngenre. Yeehaw!

Deze grote Netflix-releases komen sneller dan je denkt
(afbeelding: Netflix)

Black Doves

Een spionageserie met Keira Knightley in de hoofdrol. Haar kennen we natuurlijk van onder andere de Pirates of the Carribean-films, maar ook van Star Wars. Dit spionnendrama speelt zich af in Londen, waar de spanningen oplopen en er een heleboel op het spel staat, zeker nadat de geliefde van de hoofdrolspeelster in de klauwen valt een ondergrondse misdaadorganisatie. Een interessant plot, goede acteurs en flink budget. Deze serie belooft veel goeds.

De grote Netflix-films komen eraan

Ook op het gebied van Original-films komt Netflix met een aantal nieuwe titels, maar de exacte verschijningsdata zijn nog niet bekend. Toch zouden dit zomaar eens de grote Netflix-titels van het jaar kunnen worden.

Beverly Hills Cop: Axel F

Maar liefst dertig jaar na de laatste Beverly Hills Cop keert steracteur Eddie Murphy terug in zijn rol als Axel F. Deze klassieke films uit de jaren ’90 staan bekend om de humor en actie. We zijn benieuwd of Netflix met deze terugkeer eenzelfde succes weet te scoren.

Het is in ieder geval een zegen dat Eddie Murphy weer in de hoofdrol staat, Beverly Hills Cop zou toch niet zoveel zijn zonder de originele acteur. De film verschijnt op 3 juli.

Deze grote Netflix-releases komen sneller dan je denkt
(afbeelding: Netflix)

Carry-On

Taron Egerton (Kingsman, Rocketman) en Jason Bateman (Ozark) spelen een kat en muisspel op een vliegveld. Wanneer een passagier een vreemd pakketje mee wil smokkelen, probeert een douanier groot kwaad te voorkomen.

Het is een actiethriller en de film speelt zich af rond kerst. Taron Egerton is geen onbekende in de wereld van de actiefilms en zal dan ook goed uit de verf komen in deze Netflix-original. Wanneer de film precies verschijnt is nog niet duidelijk. Aangezien het verhaal zich rond kerst afspeelt, kunnen we verwachten dat de film rond het einde van het jaar uitkomt.

Deze grote Netflix-releases komen sneller dan je denkt
(afbeelding: Netflix)

De ultieme Netflix-hack die je leven heel wat makkelijker maakt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!