Stranger Things 4 krijgt eindelijk zijn eerste officiële trailer

Films & Series Jeroen Kraak 12 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Stranger Things seizoen 4: niemand weet waarom Netflix er zo lang over heeft gedaan, maar de eerste trailer is eindelijk een feit. Het ene mysterie wordt dus ingeruild voor het andere.

Er is licht in de duisternis: de eerste trailer van het vierde Stranger Things seizoen is eindelijk hier. We weten nu niet alleen wanneer we de serie kunnen verwachten, maar krijgen ook een beter beeld van wat we precies gaan zien. De spanning is weer om te snijden.

Een nieuw seizoen Stranger Things

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden.

Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Netflix introduceert twee duimen omhoog, maar wat heb je er aan?

Netflix komt met de trailer

In de nieuwe trailer, die ruim drie minuten duurt, zien we een vrij duistere opening. Niet veel later zit Eleven bij het graf van Billy waar zij hem toespreekt. “Sinds je weg bent is alles een puinhoop. We probeerden gelukkig te zijn. Normaal. Maar dat is onmogelijk.” Natuurlijk zijn we ook weer terug in Hawkins dat het oog van de storm is. We kunnen dus veel actie verwachten in de Netflix-serie.

Netflix doet met de nieuwe Stranger Things een La Casa de Papeltje of een Lupintje als we het zo mogen noemen. Het laatste seizoen van de serie is verdeeld in twee delen. Dat betekent dus dat je even moet wachten op de laatste vijf afleveringen van de serie. Volume 1 zie je vanaf 27 mei op Netflix. Volume 2 volgt op 1 juli.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen