Netflix showt eerste teaser van harde Nederlandse actiefilm

Films & Series Jeroen Kraak 20 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix showt eindelijk de eerste beelden van Forever Rich. Deze film moet de streamingdienst net zoveel succes brengen als Ferry.

Netflix investeert steeds meer in Nederlandse titels. Zo zagen we eerder al Undercover, Ferry, De familie Klaus en Ares. Nu komt het met Forever Rich waarbij het bedrijf hoopt op een nieuwe hit.

Dit is Forever Rich op Netflix

Netflix beschrijft Forever Rich zelf als volgt: “Richie staat op het punt de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn pronkjuweel; een peperduur horloge. Als de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen.”

Grote namen en talenten

Voor Forever Rich heeft Netflix een aantal gevestigde namen aangetrokken. Bedenker en regisseur van de film is Shady El-Kamus, die eerder al een Gouden Kalf won en verantwoordelijk was voor Nightshade. Het verhaal heeft hij samen geschreven met Jeroen Scholten van Aschat. De twee werkten eerder al samen bij de film De Libi.

Qua cast zijn de namen wat minder bekend. Dit zijn vooral talentvolle acteurs die hopen via deze film de volgende stap in hun carrière te maken. Het gaat onder andere om: De cast bestaat uit Jonas Smulders (Richie), Daniël Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal) en Sergio Fontana (Witte Masker).

Frank Lammers en Elise Schaap onthullen geheimen van Ferry

Nog even wachten

We moeten nog even wachten op de nieuwe Nederlandse Netflix Original. De film is vanaf 1 oktober te zien op de streamingdienst.

Overigens is het niet de enige Nederlandse original die op de planning staat voor Netflix. Zo komt er natuurlijk een derde seizoen van Undercover en komt ook nog de nieuwe serie Dirty Lines eraan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen