Nieuwe Nicolas Cage-film scoort 100% op Rotten Tomatoes (+winactie)

Films & Series Thomas Aalderink 6 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Vanaf 21 april draait The Unbearable Weight of Massive Talent in de Nederlandse bioscopen. Die mag je als Nicolas Cage-fan zeker niet missen, want de iconische acteur speelt zichzelf. Dit belooft de ultieme meta-cultfilm te worden en hij krijgt ook nog eens uitstekende recensies. Genoeg reden om te gaan en wij geven kaarten weg.

Nicolas Cage heeft een flinke staat van dienst en zijn IMDb-pagina is nagenoeg eindeloos. Hier vinden we fantastische films zoals Pig, Face/Off en Leaving Las Vegas, maar ook een hoop titels die, laten we het vriendelijk zeggen, minder kunnen bekoren. Gelukkig lijkt The Unbearable Weight of Massive Talent in de eerste categorie te gaan komen.

De beste Nicolas Cage-film tot nu toe

The Unbearable Weight of Massive Talent staat op het moment van schrijven op een 100% Rotten Tomatoes score. Iets wat Nicolas Cage, ondanks vele pogingen, nog nooit eerder voor elkaar heeft gekregen. En dat ook nog eens in een film waarin hij zichzelf speelt. Althans, een fictieve versie van zichzelf.

De Nicolas Cage die we in The Unbearable Weight of Massive Talent leren kennen, is op zijn retour. Alle rollen gaan aan zijn neus voorbij en dat drijft hem tot waanzin. Hij kan uiteindelijk niet anders dan zijn trots opzij zetten en ingaan op een nogal bijzonder aanbod. De door Pedro Pascal gespeelde zakenman Javi wil dat de acteur op zijn verjaardagsfeestje komt en heeft daar een miljoen dollar voor over.

Win kaarten voor The Unbearable Weight of Massive Talent

Cage vliegt naar Mallorca en doet wat hem gevraagd wordt. Javi blijkt een enorme fan van Nicolas Cage en tevens een best aardige kerel. Helaas blijkt hij ook een andere kant te hebben en zit de Amerikaanse geheime dienst hem op de hielen. Zij zien in Nicolas Cage de ideale infiltrant en laten hem Javi bespioneren. Wat volgt is een doldwaas avontuur waarin Nicolas Cage voor een lastige keuze komt te staan.

Zeker voor Nicolas Cage-fans is The Unbearable Weight of Massive Talent een film die je niet mag missen. Om het nog aantrekkelijker te maken, geven we drie prijzenpakketten weg met daarin twee vrijkaarten en kussentjes. Dat laatste klinkt misschien wat suf, maar geloof ons: deze kussentjes zijn een must voor de echte Nicolas Cage-fan.

The Unbearable Weight of Massive Talent winactie Nicolas Cage
Het ultieme Nicolas Cage-kussen

Zo doe je mee

Wil je winnen? Volg dan @want op Instagram en stuur daar een screenshot van naar [email protected]. Bonuspunten scoren? Like, reageer en deel dan onderstaande Instagram-post. Meedoen kan tot dinsdag 12 april. De winnaars worden willekeurig gekozen en krijgen een dag later via Instagram te horen dat ze gewonnen hebben. Je hebt de kaarten dan op tijd in huis om vanaf 21 april naar The Unbearable Weight of Massive Talent te gaan.

Op deze winactie zijn de algemene actievoorwaarden Mediahuis van toepassing. Door deel te nemen geeft de deelnemer toestemming voor gebruik van zijn persoonsgegevens conform het bepaalde in de privacyverklaring van Mediahuis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen