The Last of Us HBO-serie komt voorlopig nog niet uit

Films & Series Jelle van Es 17 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

The Last of Us is zonder twijfel één van de beste games die op de PlayStation 3 is verschenen. En het vervolg was minstens zo goed. Daarom is het niet gek dat HBO met een serie komt.

De serie The Last of Us is al een tijdje geleden aangekondigd. En we weten inmiddels wie er in schittert en wie er aan de knoppen draait. We weten alleen niet wanneer hij uitkomt. En op dat gebied lijkt er niet heel erg veel goed nieuws te zijn.

The Last of Us van HBO laat op zich wachten

In The Last of Us zijn de hoofdrollen weggelegd voor Pedro Pascal en Bella Ramsey. Dat klinkt al heel mooi, net als bijrollen voor Nick Offerman, Anna Torv, Merle Danrige (die in de game de stem van Marlene verzorgde) en Nico Parker. De serie wordt gemaakt door Craig Mazin, die eerder verantwoordelijk was voor Chernobyl. Ook heeft Neil Druckmann, die de games heeft gemaakt, een belangrijke rol in het maken van de serie. Er was de hoop dat de reeks in 2022 nog zou uitkomen, maar nu laat Casey Bloys tegenover Deadline weten dat dat wellicht iets te positief is.

Casey Bloys is de zogenaamde HBO and HBO Max Chief Content Officer. Hij weet dus waar hij het over heeft. Hij laat weten dat hij een paar vroege afleveringen van de serie heeft gezien en daar erg enthousiast over is. Maar dat we echt niet hoeven te rekenen op een release in 2022. Volgens hem is het realistischer dat de serie in 2023 komt. Maar ook dat is nog niet zeker. Er zouden namelijk nog heel wat opnames gedaan moeten worden in Canada. Hopelijk gaat dat voorspoedig, dus zonder al te veel corona-problemen.

Remake van de game?

Het tweede deel van The Last of Us verscheen in 2020 op de PlayStation 4. Het zou goed kunnen dat die game uiteindelijk een remake gaat krijgen en wordt uitgebracht op de PlayStation 5. De eerste game kreeg namelijk ook al een remake.

The Last of Us als tv-serie: de eerste beelden van Joel en Ellie duiken op

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen