Deze nieuwe films op Netflix kun je kijken tijdens de avondklok

Films & Series Jeroen Kraak 21 jan 2021
Leestijd: 4 minuten

Wij lijken er nu niet meer aan te ontkomen: de avondklok. Maar wat moet je doen als je alleen thuiszit? Wij zetten de nieuwe films van Netflix op een rijtje.

Vanaf dit weekend is er waarschijnlijk een avondklok in Nederland. Dat betekent dat je tussen 20:30 uur en 4:30 uur niet meer de straat op mag. Ook kun je nog maar een persoon ontvangen als bezoek. Het gevolg is dat je waarschijnlijk nog vaker thuis zit dan je al doet.

Netflix in februari

Toch hoeft dat geen probleem te zijn, want je hebt nu tijd zat om je favoriete film of serie te kijken. Netflix komt met een hoop nieuwe films aankomende maand. Nou ja echt nieuw zijn ze niet allemaal, maar ze zijn wel te zien op de streamingdienst. Daar zitten dan ook een aantal toptitels tussen die we speciaal voor je uitlichten.

Sausage Party – 1 februari

Eerlijkgezegd is dit de minste titel in het rijtje, desondanks is Sausage Party best vermakelijk. Ja echt, de film gaat over een pratende worst die uit een winkelwagentje is gevallen. Vanaf 1 februari zie je deze titel op Netflix.

The Truman Show – 1 februari

Er komt weer een mooie klassieker naar Netflix. The Tuman Show gaat over een man die het perfecte leven heeft. Misschien zelfs wel te perfect. Eigenlijk is zijn hele leven nep, want hij blijkt het middelpunt van een tv-show te zijn en al zijn vrienden zijn acteurs.

Inferno – 1 februari

Inferno is een pareltje met Tom Hanks die je op Netflix ziet. Het gaat over een hoogleraar die wakker wordt in een Italiaans ziekenhuis. Al snel komt hij erachter dat hij aan geheugenverlies lijdt. Samen met een dokter probeert hij te achterhalen wat er is gebeurd. En dat is belangrijk zat, want een psychopaat wil de wereld verwoesten.

Little Big Women – 5 februari

Deze Taiwanese film op Netflix gaat over een vrouw die op haar zeventigste verjaardag erachter komt dat haar man is overleden. Ze denkt zelfs dat een andere vrouw bij hem is geweest. Wat een emotionele reünie had moeten worden is veranderd in een gespannen wake. Wie was die vrouw?

Space Sweepers – 5 februari

Houd je van science fiction? Dan moet je zeker Sapce Sweepers kijken! Het is een combinatie tussen Star Wars en Guardians of the Galaxy. Bemanningsleden van een ruimteschip zijn blut en zoeken naar een manier om geld te verdienen. De vernietiging van de Aarde biedt mogelijkheden. Het belooft een hoop actie op Netflix te worden.

Malcolm & Marie – 5 februari

Deze film moet je gewoon tijdens de lockdown zien op Netflix. John David Washington en Zendaya spelen een Hollywood-koppel dat naar een succesvolle première thuiskomt. Daar raken ze in gesprek en doen ze openhartige onthullingen die hun relatie flink op de proef stelt. Deze titel wordt zelfs genoemd als Oscar-kanshebber.

News of the World – 10 februari

Deze film had eigenlijk vorig jaar in de bioscoop moeten verschijnen, maar we weten nu allemaal waarom. Universal heeft er dus maar voor gekozen om de film aan Netflix te verkopen. Paul Greengrass heeft samen met Tom Hanks een western gemaakt van een nieuwslezer die naar Texas reist om verslag te doen van de Amerikaanse burgeroorlog. Onderweg komt hij echter een jong weesmeisje tegen waarvan de ouders zijn vermoord door een Indianenstam. De nieuwslezer wil haar thuisbrengen naar haar familie.

The Lazarus Project – 15 februari

Je kent Paul Walker waarschijnlijk vooral van The Fast and the Furious. De verongelukte acteur heeft echter in meer films gespeeld. In deze titel die nu op Netflix verschijnt speelt hij crimineel Ben Newman. Hij wil zijn leven beteren maar zijn broer ronselt hem nog voor een laatste overval. Dat loopt niet goed af, want hij eindigt in de dodencel.

Jurassic World – 16 februari

Ja, de dino’s zijn weer terug op Netflix. 22 jaar naar de gebeurtenissen in de originele film is het eiland veranderd in een pretpark. Owen woont er onderzoekt het gedrag van de dinosaurussen. Natuurlijk gaat het weer ontzettend mis.

Scarface – 16 februari

Scarface is een van de grootste klassiekers en een van de titels die altijd wel weer terugkomt op Netflix. In de film zien we het leven van Tony Montana, een bootvluchteling die zich opwerkt tot een heus gangsterimperium. Daar raakt hij het echter kwijt en tot overmaat van ramp zit ook de misdaadbestrijding achter hem aan.

The Mummy – 25 februari

We sluiten de lijst af met een klassieker op Netflix: The Mummy. Deze horrorfilm is zeker het kijken waard ondanks dat het stiekem wel een flop is. Maar zeg nou zelf: Tom Cruise die jaagt op een mummie, er zijn slechtere manieren om de avond door te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen