Sam Dille
Sam Dille Gadgets 31 jan 2021

Mis nooit meer een doelwit: deze Nerf blasters schieten in een boog

Nerf is al jaren lang één van de populairste speelgoedmerken ter wereld. Het bedrijf komt regelmatig met nieuwe blasters op de markt, en die worden steeds innovatiever en gebruiksvriendelijker. Met deze nieuwe blaster-serie zet Nerf opnieuw een grote stap.

Hasbro’s Nerf heeft een nieuwe blaster-serie aangekondigd, die dit jaar ongetwijfeld een grote hit zal worden. De Nerf Rival Curve Shot-trio zal naar verwachting begin maart in de winkels verschijnen. Zoals de naam al zegt, kunnen de blasters in een boog schieten.

Mis nooit meer een doelwit met deze gloednieuwe Nerf blasters

De nieuwe serie van Nerf bestaat dus uit drie blasters: Flex XXI-100, Sideswipe XXI-1200 en Helix XXI-2000. Alle drie de blasters zijn uitgerust met een loop die kan worden gedraaid. Op die manier kun je met een boog schieten. Zo’n boog klinkt natuurlijk heel leuk, maar het heeft ook een effectieve functie. Je kunt de curve namelijk gebruiken om over obstakels te schieten. Zo kun je iemand raken die zich achter dekking schuilhoudt.

Nerf blaster in een boog
Deze Nerf blaster kan in een boog schieten (Afbeelding: Hasbro)

De Flex is een blaster in pistoolstijl, terwijl de Sideswipe meer lijkt op een geweer. De Helix is daarentegen een echt pump-action model. Tot nu toe zijn alleen de Amerikaanse prijzen en releasedetails bekendgemaakt: zowel de Flex als de Sideswipe zijn beschikbaar vanaf 1 maart 2021 voor 14,99 en 24,99 dollar. De Helix laat wat langer op zicht wachten en is ook iets prijziger. Deze is ​​verkrijgbaar vanaf 1 augustus 2021 en gaat 29,99 dollar kosten.

Replica’s van populaire blasters

Nerf werkt ook steeds vaker samen met populaire namen om replica’s te ontwikkelen uit bekende films en series. Hier komen miljoenen fans enthousiast op af, en zijn bereid een flinke prijs te betalen. Nerf heeft bijvoorbeeld recent een replica van de Amban Phase-Pulse blaster uit The Mandalorian ontwikkeld. De blaster is ruim 1,20 meter lang en maakt levensechte geluiden. Of deze blaster ook gebruiksvriendelijker is kun je lezen in dit artikel.

Reageer op artikel:
Mis nooit meer een doelwit: deze Nerf blasters schieten in een boog
Sluiten