Nieuwe OnePlus Nord is onderweg (maar het is geen smartphone)

Gadgets Mark Hofman 23 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

In 2020 maakte we voor het eerste kennis met de OnePlus Nord. Het leek destijds te gaan om een enkele smartphone, maar bleek later onderdeel te zijn van een compleet nieuwe lijn. Indrukwekkende telefoons voor een betaalbare prijs: net zoals we van OnePlus gewend waren.

Vandaag wordt duidelijk dat het bedrijf, vlak na de lancering van de Nord Core Edition 2, aan een nieuw product uit die lijn werkt. Al gaat het, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, niet om een smartphone.

Nieuwe OnePlus Nord onderweg

De nieuwe OnePlus Nord is geen smartphone, maar een set oordopjes. Dat wordt duidelijk door de gelekte beelden van 91Mobiles en OnLeaks. De twee partijen hebben in het verleden vaker samengewerkt en op dit gebied een zeer goede reputatie.

Op de beelden zien we zwarte oordopjes en een oplaadcase die beiden voorzien zijn van gouden accenten. Zo zijn, wat lijkt op, de Touch Controls voorzien van een gouden afwerking. Op het doosje, waar de je oordopjes in op kunt laden, staat de naam van OnePlus.

Volgens de gelekte informatie gaat het om een OnePlus Nord-product, maar die bevestiging krijgen we via de renders niet. Wel wordt er gewaarschuwd voor het feit dat het product nog niet volledig af is en dat er nog kleine wijzigingen in het ontwerp kunnen plaatsvinden.

Wanneer we de oordopjes precies te zien krijgen, hoeveel ze kosten en wat ze te bieden hebben is op dit moment nog niet bekend.

Het nieuwe vlaggenschip

Naast de introductie van de nieuwe oordopjes, lijkt OnePlus ook te werken aan een nieuw vlaggenschip. Begin dit jaar onthulde het bedrijf de OnePlus 10 Pro, maar helaas is deze tot op heden nog niet beschikbaar in Nederland. Daar komt volgende maand als het goed is verandering in, maar dat is niet het enige wat het bedrijf van plan is.

In samenwerking met Yogesh Brar laat 91Mobiles ook weten dat OnePlus werkt aan een smartphone met codenaam Oscar. Volgens verschillende bronnen gaat het hierbij om de OnePlus 10. Bronnen maken melding van een lancering in het tweede kwartaal van 2022. Of dat ook echt zo is zal de tijd ons leren.

Oef: OnePlus 10 Pro is stiekem toch een opvouwbare smartphone

Wat we inmiddels wel weten is dat het meest recente vlaggenschip stiekem een opvouwbare smartphone is geworden. Benieuwd hoe? Check dan het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen