Sam Dille
Sam Dille Smartphones 22 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Sony Xperia 10 III: ontwerp op straat dankzij eerste gelekte beelden

Met de Xperia 10 III laat Sony in 2021 zien dat het bedrijf alles behalve klaar is met zijn smartphone divise. Het bedrijf blijft zijn producten innoveren, al lijkt het dit keer wel op safe te spelen.

Dankzij de bekende leaker OnLeaks kunnen we vandaag voor het eerste naar de nieuywe Sony Xperia 10 III kijken. De beelden zijn uitgelekt en worden gedeeld op de website Voice.

Sony Xperia 10 III
Sony Xperia 10 III (Afbeelding: Onleaks / Voice)

Dit kunnen we verwachten van de nieuwste smartphone van Sony

Vorig jaar verscheen de tweede versie van de Sony Xperia 10. De smartphone was voorzien van een uitstekend ontwerp, maar wat betreft de specificaties viel hij best wel tegen. Sony zal geluisterd hebben naar de feedback en er alles aan doen om met een goed opvolger te komen. Zoals in bovenstaand beeld te zien is veranderd er qua ontwerp vrij weinig. Maar geldt dat ook voor de zaken die onder de motorkap zitten?

Om heel eerlijk te zijn kunnen we je op dit moment geen antwoord geven op die vraag. Het feit dat we al vrij vroeg in het jaar zulke gedetailleerde beelden zien van de smartphone is eigenlijk al heel wat. Maar gelukkig valt daar ook heel veel uit te halen.

Sony Xperia 10 III
Sony Xperia 10 III (Afbeelding: Onleaks / Voice)

De volledige onthulling van de nieuwe smartphone van Sony zal binnen een paar weken volgen. Een excacte releasedatum is vooralsnog niet bekend. Voor nu is goed te zien dat dit nieuwe model er niet heel anders uitziet ten opzichte van de laatste versie. Er is nog steeds een fatsoenlijke rand aan de bovenkant van het scherm met de selfiecamera. Bovendien is het algehele ontwerp is niet heel veel anders dan de Xperia 10 II.

De fabrikant gaat zich binnenkort ook richten op drones

Naast smartphones gaat Sony dit jaar ook aan de slag in de dronebusiness. Tijdens een persconferentie tijdens CES2021 heeft het bedrijf namelijk aangekondigd te werken aan de kleinste drone ooit met Alpha-camera ondersteuning. Wil je meer weten over dit interessante project? Check hier dan alle ins en ouds!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!