Niks te doen? Bel dan via dit nummer een random Zweed

Daniel Koster 8 apr 2016
Leestijd: 2 minuten

In de tijd waarin smartphones alleen nog bij de Jetsons thuishoorden en tablets als abracadabra klonken moest je écht zoeken naar leuk tijdverdrijf. En van je ouders mocht je waarschijnlijk maar een uur per dag op de computer of de eerste PlayStation rondneuzen. Nu lijkt vervelen zonde van je tijd, maar het vervelen kent ook allerlei voordelen, dat lees je hier. En is het natuurlijk heerlijk om eens op de bank te luieren en je te vervelen. Je wordt creatief en je doet uiteindelijk de vreemdste dingen om je te vermaken. Zoals het bellen van een random Zweed!

Met dit nummer krijg je een random Zweed aan de lijn

Nee, dit is geen grap. En ja, je verveling is nu over. Je belt namelijk naar een nummer en krijgt te horen dat je met een willekeurige Zweed wordt verbonden. Vervolgens begint de telefoon te rinkelen en wacht je vol spanning af wie je aan de andere kant van de lijn gaat treffen. Wanneer diegene opneemt begint het vermaak. Je kunt nu lekker babbelen met een random Zweed die je nog nooit hebt ontmoet. Wil je weten of IKEA in Zweden ook tof is, of elke Zweed naar zweet ruikt, welke plekken je tijdens een trip naar Zweden moet bezoeken of iets anders? Dan is dit dé kans om dat te doen. Haha, wij vinden het briljant!

Leuke actie

Het idee is een actie van Sweden’s Tourist Association. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je allerlei mensen lastigvalt. De mensen die je belt zijn namelijk ambassadeurs van deze associatie en hebben aangegeven dat ze het prima vinden om te worden gebeld. Je telefoonnummer is trouwens anoniem, dus deze mensen zijn niet in het bezit van jouw informatie. Behalve als jij kiest die te delen. Zo simpel is het. Bel ze! O ja, hier vind je het nummer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen