Nintendo Switch voor de laagste prijs kopen? Het kan bij deze webshop!

Games Jelle van Es 6 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen jaar zagen we met de eerste uitbraak van de coronacrisis dat de spelcomputers niet aan te slepen waren. Als gevolg daarvan was de Nintendo Switch lange tijd niet beschikbaar. En het lijkt er op dat de geschiedenis zich herhaalt.

Ja, de Nintendo Switch is bij de meeste webshops nog wel te bestellen. Maar daar betaal je dan wel voor. Bij de meeste webshops is de spelcomputer flink in prijs gedaald. Mocht je hem nog in huis willen halen, dan kun je bij deze webshop je slag slaan.

Nintendo Switch nog te koop

Perfect is deze aankoopoptie met de Nintendo Switch niet. Want als je hem nu zou bestellen, dan wordt hij pas op 31 mei bij je bezorgd. Dat is wel even iets anders dan wanneer je gewend bent dat de spelcomputer gelijk de volgende dag in huis is. Maar dan bespaar je wel geld. Bij de meeste webshops zien we namelijk dat de spelcomputer al voor 389 euro wordt aangeboden. Hoewel de Switch zeker een zeer fijne spelcomputer is, is dat gewoon net even te veel.

Nintendo Switch games
De spelcomputer (Afbeelding: Nintendo)

Mocht deze Nintendo Switch alsnog snel worden uitverkocht en je per se een variant wil scoren, dan is de Switch Lite ook een dikke aanrader. Die variant is niet alleen een stuk goedkoper (je scoort hem nu voor net iets meer dan 200 euro), maar heeft ook nog het voordeel dat hij over het algemeen beter op voorraad is. Zeker met het oog op de aankomende zomer en de vakantie die daarbij zit, is het een heerlijk apparaat om in huis te halen. En als je dan samen met iemand anders wilt gaan gamen, dan haal je er gewoon twee en speel je allebei op je eigen handheld. Bekijk hieronder onze video van de Lite die we destijds hebben gemaakt.

Genoeg toffe games

En als je dan besloten hebt om de Nintendo Switch of de Switch Lite in huis te halen, dan wil je natuurlijk ook los gaan met games. Dit zijn daarbij de beste keuzes van dit moment.

Nintendo Switch: de 5 beste games van het moment (April 2021)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen