Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 apr 2021

Nintendo Switch Lite loopt een blauwtje op (en dat is goed nieuws)

De Nintendo Switch Lite is het handige alternatief op de populaire spelcomputer wanneer je hem alleen in de handheld-modus wil gaan spelen. En binnenkort kun je daarbij aan de slag gaan met een blauwe variant.

Vanaf 7 mei kun je de blauwe Nintendo Switch Lite in huis halen, die dan komt naast de bestaande kleuren koraal, geel, grijs en turkoois. En eerlijk is eerlijk, deze nieuwe kleur ziet er wat ons betreft echt goed uit.

Blauwe Nintendo Switch Lite komt er aan

De nieuwe blauwe Nintendo Switch Lite komt op een moment dat Nintendo van plan is om een aantal nieuwe games uit te gaan geven. En natuurlijk komt de spelcomputer op het oog van de aankomende zomervakantie op een mooi moment uit. Op 30 april kun je daarbij in de mei-vakantie alvast aan de slag met New Pokémon Snap. In die game is het aan de speler om diverse eilanden te gaan verkennen en op zoek te gaan naar Pokémon. Niet om ze te vangen, maar om er een foto van te maken. Op die manier krijg je een compleet andere ervaring. Het origineel was een interessante titel voor de Nintendo 64.

Nintendo Switch Lite
De hele familie bij elkaar (Afbeelding: Nintendo)

Een game die na de lancering van deze blauwe Nintendo Switch Lite komt, is de game Miitopia. Deze nieuwe game komt op 21 mee uit. In de game ga je aan de slag met de verschillende Mii-personages die je dan vernoemd naar vrienden, waardoor je een heel persoonlijk avontuur meemaakt. Daarbij neem je het op tegen een duistere vorste die de gezichten heeft gestolen. Daarnaast kun je uiteraard ook aan de slag met de games die nu beschikbaar zijn, waaronder een groot aantal gratis games.

Samen spelen

Je kunt zo’n blauwe Nintendo Switch Lite ook mooi als een tweede spelcomputer gaan aanschaffen. Op die manier is het nog makkelijker om bepaalde games coöperatief te gaan spelen. Meer daarover lees je in het onderstaande artikel.

De beste Nintendo Switch co-op games (April 2021)

Reageer op artikel:
Nintendo Switch Lite loopt een blauwtje op (en dat is goed nieuws)
Sluiten