Nothing komt op deze datum met veelbelovende eerste smartphone

Smartphones Jeroen Kraak 8 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Het merk Nothing zegt je nu misschien nog niets, maar dat verandert binnenkort. Het merk komt snel met haar eerste smartphone.

Nothing is nog een relatief onbekende naam in de gadgetwereld. Toch mogen we veel verwachten van het nieuwe merk. Eerder kwam het al met haar eigen oortjes die hogen ogen wisten te gooien. Nu is het de beurt aan de eerste smartphone van het merk.

De Nothing Phone (1)

Veel mensen kijken uit naar de smartphone van Nothing. Dat komt vooral door de oprichter van het merk. Dat is namelijk de Chinees Carl Pei, of zoals ze hem in China noemen: Pei Yu. Hij richtte in 2013 samen met Pete Lau OnePlus op. Met dat merk wist hij een mooie positie te veroveren op de overdrukke smartphonemarkt. Hij verliet het bedrijf in 2020 om Nothing op te richten waar hij zijn creativiteit opnieuw kwijtkan. Het merk moet de grenzen tussen de digitale toekomst en de mens verwijderen.

De nieuwe telefoon heeft de toepasselijke naam Nothing Phone (1). Veel informatie over de smartphone is nog onbekend. Tijdens de releasedatum gaat het bedrijf dat allemaal uit de doeken is. Dan weten we dus het uiterlijk en ook wat er zich onder de motorkap bevindt. Misschien wel het belangrijkste wordt dan ook onthuld: de prijs van het toestel.

Op deze datum kun je het toestel verwachten

Natuurlijk ben je benieuwd wanneer de grote release is van de Phone (1). Nothing heeft dit evenement gepland voor woensdag 12 juli om 17:00 uur. De release heeft de naam ‘Return to Instinct’ meegekregen. We zijn dan ook benieuwd wat voor innovaties we bij het nieuwe toestel zien. Waarschijnlijk zal niet veel later de telefoon dan ook te koop zijn.

Zoals gezegd kwam Nothing vorig jaar met de earbuds Ear (1). Collega Mark testte de oortjes en was daarover zeer tevreden. Hij gaf de earbuds een 8 en was tevreden over de prijs, ontwerp en functionaliteiten. De geluidskwaliteit kon volgens hem echter wel beter. De hele review lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen