OnePlus 11 te duur? Dit is het ideale moment om de 10 Pro aan te schaffen

Deals Jeroen Kraak 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

OnePlus stal gisteren de show met de presentatie van de 11. Het nieuwe toestel heeft een flink prijskaartje. Des te meer reden te gaan voor de OnePlus 10 Pro, wat nog steeds een toptelefoon is. Je scoort ‘m nu extra voordelig bij Bol.com.

Het Chinese merk OnePlus staat bekend om zijn toptelefoons die het over het algemeen prima prijst. Je krijgt veel waar voor je geld. Je kunt natuurlijk voor de nieuwe OnePlus 11 gaan, maar de 10 Pro is ondanks dat die bijna een jaar oud is nog steeds een prima krachtpatser. Hij is nu verkrijgbaar voor een mooie prijs bij Bol.com.

De OnePlus 10 Pro van de 11

Rond de lancering van de OnePlus 10 Pro betaalde je (net zoals nu bij de 11) nog de hoofdprijs voor het toestel. Om precies te zijn was dat een bedrag van 899 euro. Gelukkig ligt de prijs voor het toestel nu een flink stuk lager. Als je ‘m nu bestelt bij Bol.com kost hij je nog maar 699 euro.

Laten we eerlijk zijn, het is nog steeds een bedrag dat je niet zomaar neerlegt. Toch krijg je echt ontzettend goede specs voor dat geld. En daarnaast is er nog een ander voordeel ten opzichte van de OnePlus 11: je hebt niet die enorm lelijke camera aan de achterkant, al valt er over smaak te twisten.

Dit krijg je bij Bol.com

Wat zijn die specs van de OnePlus 10 Pro precies? Dat ga ik je nu vertellen. Onder de motorkap zit de nog steeds ontzettend snelle Snapdragon 8 Gen 1. Je schakelt dus razendsnel tussen de verschillende apps en je games lopen als een zonnetje. Daarnaast is er ook nog 8 GB RAM beschikbaar, een prima alternatief voor de OnePlus 11, dus.

OnePlus 10 Pro
Lekker beeldscherm (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Ook over het scherm van de OnePlus 10 Pro heb je niet te klagen. Dit is een 6.7 inch AMOLED met een variabele verversingssnelheid tot 120Hz. De LTPO 2.0-technologie zorgt daarnaast voor prachtige realistische kleuren. Dit verschilt weinig met de OnePlus 11.

Zoals gezegd ziet de camera van de OnePlus 10 Pro er qua uiterlijk er flink beter uit. Misschien maakt deze wel iets mindere foto’s dan zijn opvolger de 11, maar kun je er nog steeds prima foto’s mee maken. Dat komt omdat het Chinese smartphonemerk hiervoor samenwerkt met Hasselblad. Aan de achterkant zitten drie camera’s, waaronder een 50-megapixel ultra-wide camera.

Wil je een uitgebreider beeld krijgen van de 10 Pro? lees dan de review van mijn collega Mark.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen