Veelbesproken OnePlus 7 Pro feature officieel bevestigd

Tech Mark Hofman 26 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Waar veel smartphone-producenten vaak uiterst geheimzinnig doen over nieuwe features, staat OnePlus er om bekend dat het nog best wel eens wat wil verklappen. Echter lijkt de producent dit jaar de kaken stijf op elkaar te houden en komt het met subtiele hints. Een van de hints vindt het daglicht vandaag op Twitter en toont aan dat een veelbesproken OnePlus 7 Pro feature (zo goed als) een feit is. 

Veelbesproken OnePlus 7 feature een feit?

In de afgelopen jaren heeft OnePlus zichzelf de gewoonte aangeleerd om nieuwe technologieën of features al te bespreken voor hun nieuwste smartphone het daglicht zagen. Echter lijkt het spelletje van de producent dit jaar iets gewijzigd te zijn, gezien het feit dat er op dat gebied nog weinig gedeeld is. Uiteraard heeft CEO Pete Lau de komst van een tweede variant wel bevestigd in een interview en is de releasedatum van de serie inmiddels ook al bekend. Maar verder houdt het bedrijf, zeker voor zijn doen, de kiezen stijf op elkaar. Gelukkig voor ons begint de release steeds dichterbij te komen en zien we een kleine beweging wat dat betreft.

OnePlus deelt op Twitter een gloednieuwe hint naar een feature van de OnePlus 7 en de 7 Pro. Het gaat om het triple-camerasysteem waar het toestel over beschikt. De geruchten rondom zo’n systeem gingen al enige tijd rond, maar officieel woord kwam er nog niet. Tot nu dan. In een nieuwe teaser op Twitter wordt het systeem bevestigd. Dit gebeurt niet tekstueel, maar wel door middel van de bijgeleverde video. Terwijl het zich vooral richt op de slogan “We Make Phones” hebben wij eerlijk gezegd alleen maar oog voor de getekende OnePlus smartphone in beeld. En daar is dus het triple-camerasysteem op te zien.

Helaas voor ons gaat de producent op dit moment nog niet in op andere geruchten die al enige tijd de wandelgangen wisten te vullen. Denk hierbij aan de pop-up camera waar de laatste maanden al veel over gesproken is. Mocht de OnePlus 7 of de OnePlus 7 Pro hiermee aan de haal gaan krijgen we te maken met een all-screen design.

De OnePlus 7 (Pro) wordt op 14 mei 2019 gelanceerd.

Meer OnePlus?

Krijg je het warm van OnePlus? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de ontwikkelingen rondom OnePlus!

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen