OnePlus 9 Pro: de 5 beste hoesjes die je op dit moment kunt kopen

Smartphones Lisanne Beijen 8 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

Heb je een spiksplinternieuwe OnePlus 9 Pro smartphone op zak? Zorg er dan voor dat hij niet uit je zak valt. Een kapotte smartphone, en al helemaal dit high-end exemplaar, is namelijk een dure grap die niet grappig is. Bescherm hem daarom goed met een smartphone hoesje.

De OnePlus Pro 9 werd niet kort geleden gelanceerd maar er zijn nu al veel verschillende hoesjes verkrijgbaar. De een is super stevig en schokbestendig en bij de ander gaat het meer om de looks. Hieronder staan vijf goede opties voor je nieuwe flagship OnePlus toestel op een rij.

OnePlus’ eigen hoesje in Sandstone

We trappen dit lijstje af met het het smartphone hoesje dat OnePlus zelf heeft ontworpen voor de OnePlus 9 Pro. Dit originele hoesje ziet er niet heel origineel uit maar biedt wel prima bescherming tegen krassen van sleutels. Tenminste, voor de achterkant van het toestel. Het plastic ‘Sandstone’ hoesje van OnePlus beschermt namelijk alleen de achterkant van de smartphone en heeft geen enorme bumper die tegen serieuze vallen beschermt.

OnePlus 9 Pro origineel hoesje
OnePlus 9 Pro origineel hoesje (Afbeelding: OnePlus)

Rinke Fusion-X OnePlus 9 Pro transparant hoesje

Een van de betere hoesjes op de markt, als we het hebben over het beschermen van dit nieuwe toestel van OnePlus, is de Fusion-X van Ringke. Het hoesje heeft een harde plastic achterkant en luchtkussentjes in de bumper voor een optimale bescherming van je nieuwe toestel. Het hoesje is tevens goedkoper dan het originele OnePlus hoesje hierboven en daarom, wat ons betreft, zeker een betere keuze.

Ringke’s Fusion-X hoesje heeft een zwarte bumper en een transparante achterkant. Vind je hem niet opvallend genoeg? Dan kun je ook voor een exemplaar in grijze camouflageprint kiezen, al is die print juist ontworpen om onopvallend te zijn.

Ringke Fusion-X OnePlus 9 Pro
Ringke Fusion-X (Afbeelding: Ringke)

Spigen Ultra Hybrid

Een ander populair merk van smartphone hoesjes is Spigen. Ook Spigen heeft twee hoesjes in de collectie om je kostbare OnePlus 9 Pro te beschermen. De Spigen Ultra Hybrid ziet er strakker en minimalistischer uit dan het bovenstaande hoesje van Ringke maar biedt ondanks dat goede bescherming. Daarvoor heeft hij een TPU bumper die de impact van een val opvangt en een plastic achterkant die krassen op het toestel voorkomt.

Spigen Ultra hybrid smartphone hoesje
Spigen Ultra Hybrid (Afbeelding: Spigen)

Laat je nieuwe OnePlus 9 Pro zien: Otterbox Symmetrie Series

Dit smartphone hoesje van Otterbox heeft het meest minimalistische ontwerp van alle hoesjes in dit rijtje en is toch een van de duurste. Hij is het geld dubbel en dwars waard. Laat je namelijk niet misleiden door de minimalistische looks van de Symmetrie Series. Otterbox staat namelijk bekend om zijn ijzersterke smartphone hoesjes die tegen een stootje kunnen.

Dat dit sterke hoesje transparant is is dus een fijne bonus. Hij ziet er niet uit als een pantserwagen maar is wel zo sterk als een pantserwagen én laat de OnePlus 9 Pro in al zijn glorie zien.

Otterbox Symmetry Series OnePlus 9 Pro
Otterbox Symmetry series voor OnePlus 9 Pro (Afbeelding: Otterbox)

Een opvallende optie: OnePlus 9 Pro Droid zilver

Wat kunnen we over dit opvallende originele OnePlus smartphone hoesje zeggen? Het ontwerp spreekt voor zichzelf. Smaken verschillen en wellicht was je nét opzoek naar een ‘zilveren’ sandstone en carbon hoesje met een soort futuristische reliëf robot erop.

OnePlus 9 Pro silver case
OnePlus 9 Pro ‘zilveren’ case met robot (Afbeelding: OnePlus)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen