OnlyFans-record verpulverd door oude bekende Dr. Phil

Apps Jeroen Kraak 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Rapper Bhad Bhabie heeft een record neergezet op OnlyFans. Via het platform weet ze enorm veel te verdienen in recordtijd.

Je hebt de laatste tijd vast wel eens wat gehoord over OnlyFans. Via de dienst delen acteurs, muzikanten en andere showbizzfiguren regelmatig foto’s op het platform. Vaak zijn deze soft-erotisch getint, want in tegenstelling tot Instagram, zit er geen censuur op foto’s. Fans betalen een vast maandbedrag, dat wordt bepaald door de gebruikers zelf.

Bhad Bhabie scoort een record

Het OnlyFans-record staat nu op naam van Bhad Bhabie (echte naam: Danielle Bregoli). Waarschijnlijk heb je nog nooit van de vrouw gehoord, maar ze timmert flink aan de weg als rapper. Grote bekendheid kreeg ze op 13-jarige leeftijd door mee te doen aan de show van Dr. Phil. Ze vertoonde problematisch gedrag en stal regelmatig auto’s.

Inmiddels is Bhad Bhabie 18 jaar en haar songs zijn nu tientallen miljoenen keren beluisterd op Spotify. Op Instagram heeft ze 17,2 miljoen volgers. Met een fractie van dat aantal kun je goed cashen op OnlyFans en dat blijkt ook de cijfers van de rapper.

De rapster haalde een miljoen dollar op binnen zes uur. Nog nooit kreeg iemand dat voor elkaar op OnlyFans. De grootste inkomstenbron van de artieste zijn abonnementsgelden. In totaal bedragen die 757.526,08 dollar. Via berichten krijgt ze nog eens 267.675 dollar binnen, waarmee ze dus boven het miljoen uitkomt.

Met haar inkomsten heeft ze het OnlyFans-record van Bella Thorne verpulverd. De actrice haalde 1 miljoen dollar op binnen 24 uur, al was dat nog tijdens de begindagen van het platform. Een andere bekende gebruikster van de dienst is rapper Cardi B. Ook zij heeft een account op OnlyFans.

OnlyFans in Nederland

Ook in Nederland zijn er mensen die flink cashen met een OnlyFans-account. De bekendste gebruiker van de dienst is misschien wel Ferry Doedens. De oud-GTST-acteur probeert via OnlyFans wat extra bij te verdienen.

Op Videoland staat er vanaf 8 april een documentaire over OnlyFans. In deze serie worden verschillende Nederlandse gebruikers gevolgd die geld weten binnen te halen door middel van het platform. Ook probeert het de mogelijke gevaren van het platform in kaart te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen