Ontwerp Samsung Galaxy Watch Active 4 ligt op straat na enorm lek

Gadgets Jeroen Kraak 23 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Dat de Samsung Galaxy Watch Active 4 er aankomt weten we al een tijdje. Nu ligt echter het ontwerp veel te vroeg op straat.

Samsung bedacht het allemaal nog zo mooi. Een grote lancering van de Galaxy Watch Active 4. Helaas gaat het voor het Koreaanse bedrijf helemaal mis. Zoals wel vaker is het ontwerp nog voor de onthulling uitgelekt, waardoor er weinig aan de verbeelding overblijft. De bekende lekker OnLeaks en Giznext deelden de beelden van het nieuwe gadget van Samsung.

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy Watch Active 4

Op de nieuwe foto’s zien we het nieuwe strakke design van de Samsung Galaxy Watch Active 4. Wat meteen opvalt is dat smartwatches wat minimalistischer zijn dan de vorige versie. Ook hebben de knoppen van het apparaat een wat andere vorm en steken ze wat meer uit. Zo geven ze meer feedback wanneer je deze indrukt.

Samsung lijkt ook de bandjesbevestiging te hebben aangepast. Hieruit lijkt het alsof de 44 mm versie verdwijnt. Dit wordt nu een model van 42 mm. De 40 mm blijft wel. Voor bezitters van een oudere versie en die nu willen upgraden is het te hopen dat de oudere bandjes ook gewoon op het nieuwe model passen.

Natuurlijk zien we aan de gelekte beelden ook iets anders: de kleuren. Het lijkt alsof de nieuwe Samsung Galaxy Watch Active 4 in vier verschillende kleuren uitkomt. Dat zijn zwart, donkergroen, zilver en goud.

Wachten op de presentatie

Vermoedelijk wordt de nieuwe smartwatch door Samsung pas in augustus gepresenteerd tijdens een nieuw Unpacked-evenement dat vermoedelijk op 3 augustus is. Tijdens dat event zien we dan ook de lancering van de Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3.

Tijdens de MWC op 28 juni zien we wel wat meer van de smartwatches van Samsung, maar at gaat vooral over de software. Het bedrijf wil vermoedelijk laten zien hoe het nieuwe Wear-platform werkt en de aangepaste UI laten zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen