Tarantino meets La Casa de Papel in eerste beelden Sky Rojo seizoen 2

Films & Series Jeroen Kraak 23 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Sky Rojo is terug. Het tweede seizoen van de serie van La Casa de Papel-bedenker Álex Pina komt er heel snel aan.

La Casa de Papel kennen we natuurlijk allemaal. We wachten met smart op het laatste seizoen van de serie. Heb je in de tussentijd weinig te doen, dan kun je jezelf altijd vermaken met een van de andere series van maker Álex Pina. Zo ook met een nieuw seizoen van Sky Rojo.

Dit is Sky Rojo

Sinds maart van dit jaar is de serie van de La Casa de Papel-maker te zien op Netflix. De serie gaat over drie vrouwen die proberen te ontsnappen van hun pooier Romeo. Ze zijn op zoek naar hun ultieme vrijheid. Dat lukt niet gemakkelijk, want hij stuurt zijn handlangers achter de vrouwen aan om ze terug te krijgen. Wat volgt is een spannend kat- en muisspel tussen de twee.

Volgens Netflix zien we in het tweede seizoen hoe Coral, Wendy en Gina meer dan ooit een eenheid vormen. De vrouwen willen koste wat kost wraak nemen en daardoor worden de rollen omgedraaid: de jagers worden nu de prooi. Ze worden nog steeds achtervolgd door Romeo, Moises en Christian, maar in tegenstelling tot de vrouwen ontstaan er bij hun wel conflicten die ervoor zorgen dat hun loyaliteit aan elkaar zwaar op de proef worden gesteld.

La Casa de Papel en een vleugje Tarantino

Om alvast in de stemming voor het nieuwe seizoen te komen heeft Netflix nu de eerste trailer gedropt. Daarin zit weer ouderwets veel actie, spanning en drama. We zien hoe Christian in de handen van de dames valt. We zijn dan ook benieuwd hoe dat precies gaat aflopen. Wat ook opvalt is dat de trailer wat Tantino-achtige trekjes heeft met een beetje La Casa de Papel, niet verkeerd dus!

Netflix heeft nu de releasedatum van het tweede seizoen bekend gemaakt. Deze is vanaf 23 juli te zien op de streamingdienst. De serie is bijzonder opgebouwd. Het eerste seizoen bestond uit zes afleveringen die bestonden uit een half uur elk. Daarmee verschilt het dus met La Casa de Papel waarbij elke aflevering rond een uur duurt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen