We geven de OPPO A94 5G gratis weg (en dit moet je er voor doen)

Smartphones Mark Hofman 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Met een adviesprijs van €403,95 is de OPPO A94 5G een uiterst interessante smartphone te noemen. Het toestel biedt de consument, zeker gezien de prijs, een hoop waarde voor zijn geld. Al zal dat bij één van onze lezers meer het geval zijn dan bij anderen.

De mensen van OPPO schenken ons namelijk een exemplaar van de smartphone. Ontzettend aardig natuurlijk, maar dat gebaar spelen we maar al te graag door. Daarom besluiten we één van jullie blij te maken met het toestel. Wat je daar precies voor moet doen, dat leggen we je in dit artikel uit.

De OPPO A94 5G

In mijn review, die eind augustus op onze website verscheen, liet ik al weten dat de OPPO A94 5G een uitstekende smartphone is. Het toestel kost de consument slechts €403,95 en biedt alles wat hij of zij maar kan wensen. Het is een duidelijk bewijs dat vlaggenschepen anno 2021 niet zo belangrijk meer zijn dan ze ooit waren. Dat zie je niet alleen terug aan het hoogstaande 6.43-inch beeldscherm, maar ook de uitstekende batterij en de krachtige processor van de A94 5G. Het mooie van de smartphones van OPPO is de eigen oplaadtechnologie die gebruikt wordt: SuperVOOC. Hierdoor wordt de batterij van het toestel sneller opgeladen dan je gewend bent.

OPPO A94 5G: deze goedkope smartphone biedt alles wat je nodig hebt

Ik zou je kort en bondig bij kunnen praten over de kwaliteiten van deze smartphone, maar dan doe ik hem tekort. Daarom verwijs ik je graag naar het bovenstaande artikel waarin ik je uitgebreid uitleg wat je wel en niet kunt verwachten van de OPPO A94 5G.

Zo kun je de smartphone winnen

Leuk om te weten hoe goed deze smartphone is, maar daar heb jij waarschijnlijk geen interesse in. Nee, jij wilt gewoon weten hoe je de OPPO A94 5G kunt winnen. Nou, dat is eigenlijk best simpel. WANT heeft niet alleen een website, maar uiteraard ook een Instagram-pagina. Op deze pagina is een bericht te vinden van deze winactie. Het enige wat jij hoeft te doen is WANT (@wantnl) en OPPO (@opponederland) te volgen. Stuur een screenshot als bewijs naar [email protected] en voila! Je maakt nu kans op de smartphone. Uiteraard krijg je bonuspunten voor het liken en delen van de post!

Volgende week woensdag maken we de winnaar bekend op onze Instagram-pagina. Heel veel succes!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen