Overwatch is nu volledig en voor een lange tijd gratis te spelen

Games Jelle van Es 22 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Mocht je kinderen hebben, dan zul je nu vast al genieten van hun kerstvakantie. Omdat zo’n beetje alles gesloten is, is het lastig om iets te ondernemen. En dan kom je al snel bij games terecht. Mocht je Overwatch nog altijd niet gespeeld hebben, dan is dat een titel om je nu op te storten.

Want zoals wel vaker heeft Overwatch een trial-periode waarin je de game gratis kunt uitproberen. Nu is het dus al vaker gebeurd en zijn ook andere games wel eens gratis beschikbaar gesteld. Maar in dit geval is het dus een perfecte periode en is hij ook nog eens lang gratis te spelen.

Overwatch gratis te spelen

Want als je nu Overwatch in huis haalt, dan kun je de game tot en met 2 januari volledig gratis spelen. Mocht je daarna besluiten dat de game een schot in de roos is, dan schaf je hem daarna aan en neem je je voortgang mee. Op die manier kun je dus gebruik maken van eventuele skins die je hebt vrijgespeeld in die periode. Tijdens de gratis periode krijg je overigens toegang tot alles dat de game te bieden heeft. Alle 32 helden zijn beschikbaar en daarmee kun je de 28 maps gaan ontdekken. Ook zijn de diverse modi te spelen. En daarmee val je gelijk met de neus in de boter. Want op dit moment wordt het Winter Wonderland evenement gehouden.

Tijdens dit evenement kun je losgaan met een speciale 4 tegen 4 modus in de vorm van Freezethaw Elimination en heb je verder modi als Mei’s Snowball Offensive, Yeti Hunt en Snowball Deathmatch. Hoewel de gratis periode van Overwatch tot en met 2 januari duurt, gaan deze evenementen door tot en met 6 januari. Dus als het bevalt kun je daarna er lekker mee door blijven gaan.

Niet voor elke spelcomputer

Is er dan ook nog iets minder goed nieuws te melden over Overwatch. Jawel, de aanbieding is niet voor elke spelcomputer beschikbaar. Mocht je alleen een Nintendo Switch hebben, dan vis je helaas achter het net. De gratis periode is namelijk alleen maar beschikbaar op de pc, PlayStation- en Xbox-platformen. Voor die laatste twee spelcomputers heb je overigens wel een Xbox Live Gold- of PlayStation Plus-abonnement nodig.

Overwatch-fan? Het vervolg laat nog even op zich wachten…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen