Perfect voor spionnen: deze pen had zo van James Bond kunnen zijn

Tech Sabine Schults 6 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Droom jij er ook van om als de enige echte James Bond door het leven te gaan? Met een spionagepen kom je in elk geval een stukje dichterbij jouw rol als 007. Dat bestaat niet, denk je? Jawel hoor!

De iSpyPen Pro ziet er misschien uit als een doodgewone pen, maar niets is minder waar. Het is namelijk een pen en verborgen camera in één. Dat klinkt toch echt wel als een gadget die niet kan ontbreken in het arsenaal van James Bond.

Net écht James Bond

De James Bond-pen heeft maar liefst 16GB tot 128GB aan opslag (afhankelijk van de versie), waardoor je een hoop materiaal kunt schieten met je gloednieuwe pen. Met de batterijduur van 75 minuten houdt de pen het ook nog eens lekker lang uit. Ook handig: de iSpyPen Pro lijkt echt op een pen en je kunt er natuurlijk gewoon mee schrijven.

De lens is compleet in spionnenstijl vrij lastig zichtbaar voor het blote oog. Toch heeft de camera een prima resolutie van 1.920 x 1.080 pixels, oftewel Full-HD. Bovendien neemt de James Bond-pen ook audio op in degelijke kwaliteit.

James Bond

Simpel in gebruik

Om te starten met filmen druk je gewoonweg op de knop en om de opnamen te stoppen druk je er nogmaals op. Per keer kun je maximaal 4 uur aan beeldmateriaal aan een stuk opnemen.

Je kunt ook nog eens een tijdstempel bij de beelden plaatsen, waardoor je kunt zien op welk moment je de opname hebt gemaakt. Dat is natuurlijk superhandig als je als 007 in spé een hoop bewijsmateriaal gaat verzamelen.

Prijzige pen

Het klinkt als de ultieme gadget om een beetje te kunnen proeven van het leven van James Bond, maar dat komt dan ook met een fors prijskaartje (voor een pen dan). Je bent in elk geval een stuk meer kwijt dan voor een setje BIC-pennen.

De iSpyPen Pro is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart, en heeft een prijskaartje vanaf 59 dollar, maar dan krijg je er geen adapter en uitneembare batterij bij. Met deze bundel ben je 128 dollar kwijt voor de variant met 16GB opslag. De duurste variant met 128GB opslag kost 198 dollar.

5 iconische James Bond-gadgets die binnenkort van jou kunnen zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen