De lekkerste games voor je PlayStation 5 en 4 die je voor een prikkie kunt kopen

Games Dennis Mons 7 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze week is het Days of Play. Dat is een evenement waardoor je voor weinig hele vette PlayStation 5- en 4-games kunt kopen voor weinig. Dit is onze top 5.

Gamen is niet bepaald een goedkope hobby. Je betaalt al snel zo’n 69 euro wanneer je een toffe game wilt spelen. Maar nu hebben we het geluk dat sommige epische titels in de aanbieding zijn, zoals nu met Days of Play.

PlayStation 5-games hoeven niet belachelijk duur te zijn

Ken je het gevoel van ‘back catalogue’? Dat er zoveel games zijn die je nog steeds wilt spelen? Dit is een rijtje met vijf hele fijne games die je nu voor een prikkie kunt kopen.

1. Marvels Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man was al legendarisch op de PlayStation 4 en 5, maar de Miles-game was helemaal verbluffend goed. We spraken ook met de hoge heren van Insomniac, die nu bezig zijn met Spider-Man 2. Maar om in de stemming te komen kunnen we honderd procent aanraden om eerst even Miles te spelen.

De game is nu te koop met vijftig procent korting. De gewone editie kost slechts 29,99, in plaats van 59,99 euro. Voor de Ultimate Edition betaal je nu 45,59 in plaats van 79,99 euro.

2. Call of Duty Modern Warfare II

CoD is zonder enige twijfel dé game die veel mensen spelen. En die game kost in principe niets, als je Warzone 2.0 speelt. Maar voor de Cross-Gen van Warfare II moest je bijna tachtig euro ophoesten. Deze kost inmiddels maar 43,99 euro voor zowel de PlayStation 5 als de 4.

Call of Duty Modern Warfare 2, Amsterdam, Gaming
Call of Duty in Amsterdam (Afbeelding: Infinity Ward)

3. Trek je kicksen aan voor FIFA 23

Hier is een frappant geval. De Ultimate Edition van FIFA 23 is namelijk simpelweg goedkoop voor de PlayStation 5 en 4. De game kostte namelijk 99,99 euro. Maar tijdens de Days of Play is het spel te vinden voor nog geen veertig euro. Dat is zestig procent goedkoper om aan de slag te gaan met AFC Richmond.

Ted Lasso is voor mij een van de beste series van de afgelopen jaren
Ted Lasso is bad-ass. (Afbeelding: Apple TV+)

4. WWE 2K23

We hebben geen idee waar we naar kijken. Staat er iemand op de cover? Wij zien John Cena namelijk niet. Hoe dan ook, wil je onzichtbare worstelaars in huis halen voor je PlayStation die frickin’ briljant zijn, dan kun je WWE 2K23 kopen voor nog geen vijftig euro. Dat is 33 procent minder dan de lanceringsprijs.

Wil je de Icon Edition kopen, dan heb je ook een goede deal. Die kostte eerst 119,99 euro, maar nu slechts 80,93.

5. GTA V, de PlayStation 5-legende

De beste deal is echter voor wellicht een van de beste games ooit gemaakt: GTA V. De game was ooit 34,99 euro, maar de Premium Edition voor je PlayStation 5 en 4 is nu nog maar 14,69 euro. Daarmee bespaar je dus 58 procent.

Zelfs de Bundel met Grand Theft Auto V: Premium Edition en Megalodon Shark-cashcard bespaart je een hoop knaken. Die was eerst 89,99 maar nu slechts 35,99 euro.

Al met al kan je dus deze dagen gameshoppen als een malle als je een PlayStation 5 of een 4 hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen