Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Games 4 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

PlayStation 5 weer (beperkt) op voorraad: zo kun je ‘m scoren bij Coolblue

De PlayStation 5 is weer beschikbaar op webwinkel Coolblue. Wil je de spelcomputer in huis halen, dan moet je er dit voor doen.

De PlayStation 5 is de meest gewilde console van het moment. Veel mensen willen de spelcomputer maar al te graag in huis, maar deze is vaak moeilijk te krijgen. Dit komt vooral door zogenaamde scalpers. Zij kopen de PS5 massaal op om ze daarna op Marktplaats voor veel duurder aan te bieden. Toch is er nu hoop voor mensen die ‘m nog niet gescoord hebben.

1.800 exemplaren van de PlayStation 5 worden verloot

Coolblue gaat een flink aantal exemplaren van de PlayStation 5 verloten onder de mensen die zich voor het device inschrijven. In totaal zijn het er 1.800. Dat lijkt natuurlijk veel, maar gezien de vraag naar de console is de kans niet groot dat je als winnaar uit de bus komt. Coolblue verloot de PlayStation 5 omdat het hiermee scalpers te slim af probeert te zijn. Per persoon is het maar mogelijk om 1 keer in te schrijven voor de loting. Als je het toch meerdere keren doet, wordt je deelname geannuleerd.

Zo doe je mee

Om mee te doen met de loting moet je precies hetzelfde doen als de vorige keer. Je kunt alleen meespelen via de Coolblue-app. Hierin zoek je naar de PlayStation 5 en vervolgens klik je op de groene ‘schrijf me in-knop’. Dit moet je overigens doen voor vrijdag 6 augustus om 10.00 uur. De loting vindt op dezelfde dag nog plaats. Als je tot de gelukkige behoort, krijg je bericht. Alleen dan heb je de optie om een PS5 te bestellen.

In totaal kun je kiezen uit drie verschillende bundels tijdens de loting:
• PlayStation 5 + extra DualSense draadloze controller
• PlayStation 5 + Ratchet & Clank: Rift Apart + extra DualSense draadloze controller
• PlayStation 5 + F1 2021 + extra DualSense draadloze controller (Midnight Black)

Deze zijn overigens allemaal met console met een disc drive. Val je nu niet in de prijzen, dan is het mogelijk om je in te schrijven voor de updates via Bol.com (dat doe je hier). Die webshop is een van de winkels die de meeste van de consoles krijgt geleverd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!