Jelle van Es
Jelle van Es Games 19 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Sony stunt met eerste deals voor PlayStation 5-games

Het scoren van een PlayStation 5 blijft een sport op zich. Maar als het je dan is gelukt om zo’n fijne spelcomputer te kopen, dan wil je er natuurlijk wel wat toffe games voor halen.

Wanneer het je bijvoorbeeld deze week is gelukt om een PlayStation 5 op de kop te tikken, dan is het verstandig om met de games nog even te wachten. Sony komt volgende week namelijk met hun Days of Play-uitverkoop.

PlayStation 5-games met korting

De nieuwe Days of Play-sale begint op 29 mei en duurt dan tot en met 9 juni. Rond deze periode kun je via de PlayStation Store diverse games voor de PlayStation 5 en de PlayStation 4 met korting scoren. En daarbij zijn het met name de games voor de PS5 die echt interessant zijn. Want rond deze periode kun je voor het eerst een aantal exclusieve games voor de spelcomputer met korting scoren. Het gaat dan specifiek om launchgames als Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure en Demon’s Souls. Drie games die stuk voor stuk echt de moeite waard zijn wanneer je zo’n gloednieuwe spelcomputer in huis hebt staan.

Ook kun je tijdens deze sale The Nioh Collection voor de PlayStation 5 met korting scoren. Daar zullen uiteindelijk ook nog wel wat andere games bijkomen. En de kans is groot dat de fysieke exemplaren van deze games rond deze periode ook van korting worden voorzien. Heb je nog wat games op de PlayStation 4 die je gemist hebt? Dan is het goed om te weten dat topgames als Death Stranding, Ghost of Tsushima en The Last of Us Part II rond deze periode ook van een korting worden voorzien. Hoe groot die korting gaat zijn, dat is nog even afwachten.

Gratis multiplayer weekend

Mocht je nog geen PlayStation Plus hebben, dan is er rondom de Days of Play-festiviteiten nog meer goed nieuws. Dit weekend is het mogelijk om zonder actief abonnement diverse games online te spelen. Kun je eindelijk losgaan met je vrienden. Wil je meer lezen over alles rondom de PlayStation 5? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

PlayStation 5 in huis? Dan is dit goedkope dock een absolute must-have

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!