Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 16 sep 2021

PlayStation 5’s fijne headset wordt voorzien van nieuwe kleur

Voordat de PlayStation 5 op de markt werd gebracht, waren er een paar concepten van een zwarte spelcomputer. Die versie is er nog niet, maar dat neemt niet weg dat Sony bezig is om alvast een aantal accessoires in die kleuren uit te brengen.

Eerst hadden we al een zwarte DualSense-controller voor de PlayStation 5 (naast een rode variant). En nu heeft het bedrijf laten weten dat de de Pulse 3D draadloze headset wordt voorzien van die zwarte kleur.

PlayStation 5 krijgt zwarte headset

Het gaat om de zogenaamde Midnight Black versie van de Pulse 3D headset voor de PlayStation 5. Hij maakt gebruik van twee soorten kleuren zwart, waardoor het geheel er net wat strakker uit komt te zien. Buiten de kleur doet deze nieuwe headset niet veel meer. Dat hoeft overigens ook niet, want de headset is gewoon heel erg fijn. Om een beetje in de stemming te komen heeft Sony de onderstaande trailer vrijgegeven.

De Midnight Black Pulse 3D headset wordt volgende maand uitgebracht voor de PlayStation 5. Deze headset is dus echt specifiek gemaakt voor de nieuwe spelcomputer. Daarbij maakt hij gebruik van de zogenaamde Tempest 3D AudioTech. Dankzij specifieke frequency toepassingen kan je als gamer precies hetgeen ervaren dat je op het beeld ziet. Zelf heb ik de headset sinds de lancering van Returnal in huis (het gaat dan wel om de witte variant) en het werkt echt heel erg goed. Daarnaast heeft de spelcomputer met zijn tweede Firmware update de mogelijkheid gekregen om meer dingen aan te passen.

Drie standaarden

Met de update kun je bij de Pulse 3D headset op de PlayStation 5 nu kiezen voor drie standaarden. Het gaat om Standard, Bass Boost en Shooter. De eerste spreekt voor zich, terwijl vooral de derde interessant is wanneer je games als Call of Duty speelt. In het Control Center is het makkelijk om snel tussen de standaarden te schakelen zonder dat je uit je game hoeft te gaan. Wel zo makkelijk dus.

PlayStation 5 Pulse 3D
Pulse 3D Headset (Afbeelding: Sony)

PlayStation 5 lost vervelend probleem op, maar dat kost je wel wat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PlayStation 5’s fijne headset wordt voorzien van nieuwe kleur
Sluiten