PlayStation 5 kopen? Deze webwinkel gaat er 600 verloten

Games Jeroen Kraak 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De PlayStation 5 is haast niet te krijgen. Toch heb je nu kans om een exemplaar in huis te halen. Bij deze loterij maak ook jij kans.

Heb je een PlayStation 5 in huis staan? Dan ben je een van de weinigen. De populaire next-gen console is amper te krijgen. En als die al te koop is bij een webwinkel, dan gaan scalpers ermee vandoor. Die verkopen de spelcomputer vervolgens voor een veel hogere prijs op sites als Marktplaats.

5 must-have PlayStation 5 games die nog dit jaar verschijnen

CoolBlue verloot de PlayStation 5

Toch is er nu een nieuwe kans om een PlayStation 5 te scoren en wel op een eerlijke wijze. Coolblue houdt namelijk een loterij. Dat betekent dus niet dat diegene die het eerst komt het eerst maalt, maar dat iedereen evenveel kans heeft op een exemplaar.

Wel moet je goed opletten. Je kunt je niet inschrijven via de site van CoolBlue, meldt het bedrijf. Om kans te maken moet je de app van de webwinkel installeren en je daarop aanmelden. Dat kan  via de ‘schrijf me in-knop op de productpagina van de PlayStation 5. Dat moet je doen voor donderdag 24 juni om 10.00 uur. Op diezelfde donderdag mailt CoolBlue de uitslag. Met de gelukkigen neemt het ook telefonisch contact op.

Toch zitten er wel haken en ogen aan bij de loterij van CoolBlue. Je moet de PS5 namelijk bestellen mét accessoires. Dat doet de webwinkel zodat de deal minder interessant is voor scaplers. Ook kun je er maar maximaal 1 per klant bestellen.

Houd andere sites in de gaten

Natuurlijk hoe je niet op een paard te wedden. Het is ook goed om andere sites in de gaten te blijven te houden. Bol.com krijgt regelmatig een nieuwe lading van de PlayStation 5 binnen. Je kunt je hier inschrijven voor meer updates bij die winkel.

De PlayStation 5 en de Xbox Series X zijn sinds de lancering zeer slecht verkrijgbaar. Er is een gigantische vraag en door een tekort aan onderdelen kunnen zowel Sony als Microsoft minder exemplaren maken dan dat de bedrijven willen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen