De nieuwe monitoren en koptelefoons voor je PlayStation 5 van Sony

Audio Wesley Akkerman 29 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Sony levert met zijn InZone-submerk een aantal producten af die bedoeld zijn voor pc-gamers of mensen die over een PlayStation 5 beschikken. Dit nieuwe merk lanceert meteen drie headsets voor gamers, waarvan er twee draadloos zijn. Daarnaast komen er ook twee monitoren aan, die werken met de PS5 en Xbox.

De drie headsets beschikken over verschillende specificaties, maar hebben ook enkele overeenkomsten. Zo hebben ze alle drie een Discord-certificaat op zak en ondersteunen ze 360 Spatial Sound voor games. Dit is een soort 3D-audio, waardoor je geluiden vanuit allerlei posities hoort komen wanneer je de headset opzet.

Koptelefoons voor PlayStation 5

De InZone H3 is de goedkoopste variant en kost 100 euro. Dit model is niet draadloos en ondersteunt dus ook geen Bluetooth audio. Het model erboven, de H7, is wel draadloos, gaat tot veertig uur mee en kost 250 euro. De H9 kost je 300 euro en biedt ruisonderdrukking, lichteffecten en comfortabel leer aan in de oorschelpen.

Sony Inzone headsets
De verschillen en overeenkomsten (Afbeelding: Sony)

Ook komen er dus twee monitoren aan: de M9 en M3. De monitoren zijn bedoeld voor PlayStation 5, maar kunnen ook aan een pc of Xbox Series gekoppeld worden. De M9 heeft een 4k-resolutie en een verversingssnelheid van 144 Hertz. De M3 gaat tot 1080p en 240 Hertz. Het is maar net wat de gekoppelde hardware ook aan kan.

Monitoren voor consoles en pc’s

De monitoren ondersteunen bovendien HDR (Display HDR 600 voor de M9 en 400 voor de M3) en hebben een inputlag van 1 ms. Wanneer je één van de beeldschermen koppelt aan de PlayStation 5, dan krijg je toegang tot specifieke opties. Zo kan Auto HDR Tone Mapping automatisch de HDR-instellingen regelen.

Ook schakelt de monitor dan vanzelf tussen game- en andere modi. De beeldschermen ondersteunen Gaming Assist, waardoor het contrast verhoogd wordt. Ook krijg je informatie over richtsnelheid, je huidige speeltijd en de framerate. De InZone M9 kost 1.099 euro; een prijs voor de M3 is helaas niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Sony

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen