PlayStation 5 en PlayStation 4-gamers spelen dit weekend gratis online

Games Jelle van Es 11 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De kans is groot dat wanneer je een fanatieke gamer bent en een PlayStation 5 of PlayStation 4 in huis hebt, dat je een actief abonnement hebt op PlayStation Plus. Dat heb je immers nodig om games online te spelen.

Maar ja, zo’n abonnement kost zo’n zestig euro per jaar en daar kun je ook een gloednieuwe PlayStation 5-game voor kopen. Gelukkig is er om de zoveel tijd een weekend waarin je games gratis online kan spelen. Met Valentijnsdag in aantocht kun je dan lekker met je geliefde je favoriete games gaan spelen.

Gratis PlayStation 5-games online spelen

Het gratis weekend voor de PlayStation 5 en PlayStation 4-gamers begint overigens pas echt vannacht om 00:01 uur. De vrijdag wordt dus niet meegerekend. Voordeel is dan wel dat de maandag er ook bij wordt getrokken. Dus op Valentijnsdag kun je dus ook nog je games gratis online spelen. In de onderstaande tweet maakte PlayStation het nieuws bekend.

Dan is het natuurlijk wel de grote vraag welke games je wil gaan spelen op de PlayStation 5 dit weekend. Een game als FIFA 22 is een titel die echt perfect is om online te gaan spelen. Tegen onbekenden in Ultimate Team of gewoon een gezellig potje met je maat, die vanwege corona thuis zit. Of je probeert een game als NBA 2K22. Die game heeft ook de mogelijkheid om je eigen team samen te stellen en daarmee het op te nemen tegen andere spelers.

Probeer het zelf

Als het online gamen op de PlayStation 5 en PlayStation 4 dan bevalt, dan kun je daarna zelf een jaarabonnement nemen op PlayStation Plus. Naast de mogelijkheid om dan online te gamen, krijg je ook elke maand gratis games. Deze maand kun je deze titels scoren.

PlayStation Plus: deze vermakelijke games kun je in februari gratis binnenhalen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen