Nog geen PlayStation 5? Tesla biedt je deze onbetaalbare oplossing!

Games Sam Dille 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

We weten inmiddels allemaal wel dat een PlayStation 5 niets meer is dan een droom. Wie een beetje geluk heeft kan tijdens een nieuwe lading een console claimen, maar die zijn vaak in no-time uitverkocht. Toch hoef je niet getreurd te zijn. Tesla baas Elon Musk heeft namelijk een passende oplossing gevonden voor dit probleem. Maak kennis met Tesla Model S!

Tesla heeft vandaag haar nieuwe Model S aangekondigd. Dankzij dit gloednieuwe model kun je ongestoord je favoriete PS games spelen met next-gen performance. Bovendien is de kersverse auto drastisch verbeterd, met allerlei gebruiksvriendelijke toevoegingen. Lees daar alles over in dit artikel.

PlayStation 5 x Tesla Model S

Tesla’s Model S is extra speciaal, vergeleken met zijn voorgangers. Dit komt door de ingebouwde 10-teraflop gaming-computer, waarmee je zonder moeite kan gamen in de kwaliteit van de PlayStation 5 en de Xbox Series X.

Teraflops zijn getallen waarmee de rekenkracht van een computer wordt aangeduid. Deze rating zegt niet alles, maar de 10-teraflops van de Model S komen aardig in de buurt van de bekende spelconsoles. De PS5 heeft namelijk 10.28 teraflops, terwijl de Xbox Series X kunnen rekenen op 12 teraflops. Met het model, dat 80.000 dollar kost, kun je dus prima next-gen gaan gamen.

Twitter

Elon Musk teaste zijn volgers afgelopen week al over de Tesla Model S. Hij vroeg op Twitter wie er The Witcher 3 in de nieuwe Tesla wilde spelen.

 

Gelukkig was het geen grap en kunnen we dus echt massaal gaan gamen in de nieuwe Model S van Tesla:

Tesla Model S dashboard
Op deze manier kunnen we gamen in de nieuwste Tesla. (Afbeelding: Tesla)

Over de console zelf hebben we helaas nog niet zoveel nieuws. Het enige wat we weten is dat je met draadloze controllers kan gamen. Hopelijk weten we hier in de toekomst meer over. Voor nu kun je nog genieten van Elon Musk die met een nieuwe tweet opschept over de nieuwe Tesla.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen