PlayStation Now voegt deze indrukwekkende titel toe aan het aanbod

Games Jelle van Es 4 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

PlayStation Now is een service van Sony waarmee je oorspronkelijk games kon streamen naar je PlayStation 4. Inmiddels is het ook gewoon mogelijk om games op je hardeschijf te downloaden en op die manier games te spelen.

In vergelijking met de Xbox Game Pass Ultimate van de Xbox heeft PlayStation Now eigenlijk één nadeel: nieuwe games ga je er niet op vinden. Maar zo nu en dan wordt er een game op uitgebracht die echt de moeite waard is.

Topgame voor PlayStation Now

Want het ziet er naar uit dat The Last of Us Part II zeer binnenkort op PlayStation Now wordt uitgebracht. Dat blijkt uit deze Reddit-post. Verschillende gebruikers in het Verenigd Koninkrijk hebben gezien dat de game binnen de bibliotheek werd genoemd. Waarschijnlijk is hij te vroeg toegevoegd en daarna weer verwijderd, maar vaak duurt het dan een paar dagen voordat hij op een goede manier wordt uitgebracht.

PlayStation Now Last of Us Part II Xbox Game Pass
Binnenkort op de service (Afbeelding: Imgur)

Naast The Last of Us Part II zijn er nog een paar games die binnenkort op PlayStation Now gaan uitkomen. Zo kun je losgaan met Fallout 76 en Desperados 3. Ook is het mogelijk om te genieten van een absolute klassieker in de vorm van Final Fantasy VII en is ook Yet Another Zombie Defense HD een game die je straks kunt gaan proberen. Ook die games zijn dus nog door Sony officieel genoemd als nieuw games voor de service, maar dat lijkt dus nog maar een kwestie van tijd.

Echt de moeite waard

Goed, als je dus een actief PlayStation Now-abonnement hebt, dan is het echt even de moeite waard om The Last of Us Part II te proberen. Het is zonder twijfel één van de beste games die je vandaag de dag op de PlayStation 4 kan spelen (en natuurlijk ook op de PlayStation 5). Het is een game die een groots en episch verhaal brengt en waarbij de gameplay echt heel strak in elkaar zit. Lees hier de review van de game.

[REVIEW] The Last of Us Part II: Meesterwerk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen