Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 2 jun 2021

Verleng nu je PlayStation Plus-abonnement met dikke korting

Wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 4 of zelfs een PlayStation 5, dan is de kans groot dat je een PlayStation Plus-abonnement hebt. Deze heb je nodig om je games online te spelen met je vrienden.

Een PlayStation Plus-abonnement is zodoende min of meer een verplichting wanneer je zo’n spelcomputer hebt. En dan doe je er verstandig aan om zo’n abonnement op een zo’n goedkoop mogelijke manier te scoren.

PlayStation Plus-abonnement met korting

Heel erg vaak kun je geen korting scoren op je PlayStation Plus-abonnement. Voor een jaarabonnement betaal je al jaren standaard 60 euro. En wanneer je het voor een maand wil afsluiten, dan betaal je er 8,99 euro voor. Maar als je nu slim bent, dan scoor je zo’n abonnement voor 12 maanden voor maar 43,99 euro. Dat is toch een korting van meer dan 25 procent. Als je dit dan doorrekent naar een maandprijs, dan betaal je er 3,67 euro voor. Een prijs die te vergelijken is met een groot biertje op een terras.

PlayStation Plus
PlayStation Plus (Afbeelding: PlayStation)

Door het nu dus te scoren, ben je verzekerd van een extra jaar PlayStation Plus voor een goedkope prijs. Naast het feit dat je op die manier lekker online kan gamen, ben je ook verzekerd van de maandelijkse games die je gratis krijgt. Op jaarbasis scoor je voor honderden euro aan ‘gratis’ games. Dat is toch een mooie bonus. Dit zijn daarbij de games die je deze maand kunt scoren.

PlayStation Now ook met korting

Naast de mooie actie met Plus, kun je op eenzelfde manier profiteren van korting met PlayStation Now. Daarmee krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan games die je dan direct kunt streamen op je spelcomputer, maar ook games kan downloaden. Momenteel heb je met Borderlands 3 en Marvel’s Avengers twee goede games om gelijk te spelen. Binnenkort wordt ook de topgame The Witcher 3 toegevoegd aan de bibliotheek. Ook dit abonnement kun je nu met meer dan 25 procent korting scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Verleng nu je PlayStation Plus-abonnement met dikke korting
Sluiten